Jens

Danmark

Kapital og sparring til rådighed

0 kr. - 500.000 kr.

Jeg har erfaring fra 17 år med egen rådgivningsvirksomhed, hvor jeg er kommet rundt i mange brancher og virksomheder. Jeg er derfor nysgerrig på gode ideer indenfor de fleste områder, men tænder mest på konkrete projekter, der indebærer produktion, handel, byggeri eller rådgivning. Jeg investerer ikke i udvikling af Apps som hovedprodukt eller i virksomheder, som driver ren abonnement-virksomhed.

Jeg kan bidrage med:

Udover kapital, som evt. kan opdeles i mindre portioner/flere projekter, vil jeg gerne være en aktiv investor med en vis indflydelse, evt. gennem advisory board eller anden rådgivning.
Hvis vi får et samarbejde vil I opleve mig som en aktiv, kreativ og innovativ investor, som vil bidrage til at vi skaber resultater.
Jeg har desuden en investeringspartner, som står til rådig med erfaring i økonomisk rådgivning og evt. konkret bistand til regnskab og bogføring efter aftale.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind