yTalent

København S, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

yTalent udvikler software til rekrutteringsbranchen

yTalent udvikler software til rekrutteringsbranchen
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.100.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Vi søger investering til hjælp af udvikling af vores platform, hvor vi har en plan for udviklere der skal ansættes samt hvordan vi kan øge vores omsætning via en marketing led strategi.

Vi søger €150.000.

Udover kapital, søger vi også kræfter der kan komme ind og hjælpe med deres viden inden for helst IT, finans eller AI. Vi leder efter maksimalt to bestyrelsesmedlemmer.

Det er en god investering fordi

Der er mange årsager til at dette er en god investering.
Vi bevæger os i et space, der i den grand mangler nye tiltag og disruption.
Rekruttering og HR er i takt med covid, kun blevet endnu mere essentiel, qua arbejdsgivere kan se vigtigheden i at ramme rigtigt første gang. Det er for dyrt ikke at få de rigtige kompetencer ind, og talenter, der kan præstere på et højt niveau.
Der er et stigende bias i branchen, der stikker markant dybere end bare køn og alder. Bias er i høj grad skyld i den store udskiftning af medarbejdere, specielt i de kommercielle positioner hvilket er hvor vi specialiserer os.
Inden for rekruttering, er viden og værktøjer meget fragmenteret. Du har et ATS-system hjælper rekrutterings-bureauer med at holde overblik over kandidaterne. Du har et CRM system der hjælper med at holde overblik over salgspipelinen. Du har et test værktøj der hjælper med at bedømme kandidater. Du afholder dine interviews gennem Zoom eller Google meets. Du har en del platforme du bruger til at opdatere dine jobopslag.
Du har intet sted hvor du kan bedømme og sammenligne dine kandidater.
Alt dette samler vi ét sted, i yTalents platform. Det giver ikke kun en markant besparelse på mere end 30% p.a., men det giver et overblik og et data-baseret beslutningsgrundlag der gør vi kommer til at øge successen.

Vi har lige nu stærke kompetencer inden for den kommercielle del, qua vi har en baggrund med mere end 12 år inden for salg og marketing, samt 6-8 år inden for elitesport hvor der har været et hårdt arbejde ift. at identificere og arbejde med top talenter i verden.
Vi er i øjeblikket igang med at identificere og finde en CTO der skal komme ind og tage vores tech til det næste niveau. Dette forventer vi klaret inden for 1-2 måneder, maksimalt.


Du er velkommen til at tage fat i mig på [email protected] / 27832759, såfremt du har nogle spørgsmål.

Her er virksomheden i dag

Vi har været igang siden august 2020. Målet var at få en håndfuld kunder inden for de næste 6 måneder, for at blive skarpere på udfordringerne for rekrutteringsbureauer, virksomheder der skulle ansætte, og kandidaterne der leder efter jobs. Det lykkedes vi med tidligere end forventet, allerede i december 2020, var vi igang med flere kunder samt mere end 10 rekrutteringsprocesser. Derudover har vi interviewet med flere end 50+ eksperter fra branchen, for at finde ud af hvad deres udfordringer er, samt talt med flere end 2.000+ kandidater.
Det gør at vi nu er et sted hvor vi forstår hvad der ledes efter, hvorfor vi er et stærkt sted til at kunne udvikle en platform der vil ændre hvordan rekruttering bliver tilgået.
Via vores kommende platform, vil vi opnå en høj grad af skalerbarhed, hvor vi har fokus på Skandinavien de næste 6-12 måneder, herefter vil vi se mod resten af Europa. Vi forventer at kunne agere på et globalt niveau inden for 5 år.

Vi vil have en one-stop-platform, rekrutteringsbureauer og virksomheder der ansætter kan bruge til at finde deres næste high-performere med et data-baseret grundlag. På yTalents platform kan du gøre alt fra at styre din rekrutterings process, afholde digitale interviews, sammenligne kandidater, tests afvikling, onboarding platform samt styre din salgspipeline hvis du er et rekrutteringsbureau.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

yTalent

København S, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind