ARA

Hvidovre, Danmark

"Study-Buddy" app søger kvalificeret Investor/partner

Vi søger til

Jeg leder efter en partner/investor, der både kan tilbyde finansiel støtte til at videreudvikle og sætte gang i projektet men som også har ekspertise, netværk og kompetencer indenfor området, og hvis deltagelse kan bidrage til yderligere opblomstring af projektet.

Hvis dette har fanget din interesse, er herunder vedhæftet en video, der viser app’ens funktioner og design. Ydermere vedhæftes et videoeksemplar med en elite-studenter, der bl.a. fortæller om sine studieteknikker samt forbedrelse af mundtlighed.

1) https://youtu.be/lBgk-UsHCWw

2) https://youtu.be/Pr7HtjdGn2U

3) Forretningsplan - Kontakt mig


Jeg søger 150.000 kr. til udvikling af app’en Guldkorn samt engangs lønninger til de eksperter og elitestuderende, der skal sørge for indholdet

Det er en god investering fordi

E-lærings markedet er i uden tvivl i vækst. Digitale læringskurser og uddannelse er det hurtigst voksende markedet i hele industrien med 900% vækst siden 2000 (Kilde: KPMG).

Heraf anslås det at ”mobile learning” er et af de hurtigst voksende markeder inden for e-læring, med en årlig vækst på 23% (Kilde: Technavio).

Ikke desto mindre opnår e-læringsplatforme en 60% højere retentions rate end de traditionelle læringsmetoder, såsom fysisk undervisning, boglig undervisning m.m.

Endnu mere væsentligt, ser vi lignende trends i USA, hvor online studieindskrivningen de seneste 14 år er steget i modsætning til en faldende overordnede collegeindskrivning (Fra: Taylor & Francis).

Der hersker således ingen tvivl om hvorvidt markedet er i vækst og endda med stort fremtidspotentiale. Det danske marked er dog endnu ikke så̊ berørt af ovenstående statistikker, hvorfor vi mener at netop vi passer ind. Vi ser ikke et stagnerende marked - tværtimod ser vi en bølge på vej og en mulighed for at hjælpe de danske gymnasieelever på vej til en bedre fremtid.

Jeg, samt mine to kompagnoner, har erfaring inden for SoMe-marketing, virksomhedsudvikling, IT-management og udvikling, samt en udvidet forståelse af målgruppens interesser.

Vores team er et agilt start-up, der kan tilpasse os dynamikken og eventuelle markedsændringer.
Vi står i øjenhøjde med gymnasieeleverne og kan derfor tilbyde en unik og personlig service med forståelse for målgruppens interne efterstræbelser.

Vi har desuden minimale driftsomkostninger og kan derfor tilbyde vores service til konkurrencedygtige priser.

Her er virksomheden i dag

Ara er en nystartet enkeltmandsvirksomhed, med det formål at udvikle en App, der kan forbedre og facilitere den faglige og personlige udvikling hos de danske gymnasieelever ved hjælp af let tilgængelig kvalitets materiale fra Danmarks bedste eksperter, og vidensdeling fra landets tidligere elite-studenter. På trods af konceptets simpelhed er vi sikre på, af at vi med en brugercentreret App og unikke features kan hjælpe de studerende til en bedre studietid. Vores idé er baseret på egne personlige erfaringer, nylige trivsels-målinger, der peger i den forkerte retning, og et marked i vækst.


Vores produkt er et helt nyt koncept, der giver den enkelte elev mulighed for at få råd og vejledning af tidligere elite-studenter & Eksperter (Psykologer, Undervisere, Coaches mm.)


Elite-studenterne deler blandt andet ud af deres personlige erfaring om hvordan de har klaret sig igennem gymnasiet med topkarakterer. Guldkorn er et værktøj for både de ambitiøse elever, men også for de studerende som har det svært. Guldkorn vil således berøre personlige, unikke, relevante og bløde emner, der også fungerer som byggesten for, at de kan udvikle sig fagligt såvel socialt.
Vores vision med platformen er, at alle ungdomsstuderende skal have adgang til udvalgte dygtige og passionerede eksperter og undervisere, og dermed opnå faglig sikkerhed og styrke deres kompetencer.

Firmaet er stiftet og ejet af Aqeel Shah med 100% ejerandel. Projektet har været under produktion siden foråret 2020.

Jeg har en passion for iværksætteri, innovation og design, og et stort drive og høj arbejdsmoral. Jeg har på nuværende tidspunkt sabbatår hvori min beskæftigelse omhandler Ara Inc. samt udviklingen af app’en. Jeg har fra min gymnasietid på Frederiksberg Gymnasium fået skabt mig gode kontakter, der kan hjælp med udførelsen af idéen.

Teamet består desuden af to associéer, hvis involvering udelukkende består af vidensdeling, sparring og vejledning.

Produkt eller prototype
Jeg søger:
Investering
Lån
Bestyrelse/rådgivning
Status:
Produkt eller prototype
Jeg skal bruge:
150.000 kr.
Ansatte:
1
Stiftet:
2020
Jeg er i følgende branche(r):
E commerce www teknologi
Uddannelse rådgivning

Se også disse relaterede kapital annoncer