Hunt & Gather Deli Aps

København V, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Nyt gastronomisk eventyr

Nyt gastronomisk eventyr
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Hunt & Gather Deli søger en investering til udvikling e-commerce.
Vi har et bredt sortiment af premium mad produkter, vin og derudover har vi også distributionsrettigheder som den eneste i Danmark på Höganäs bryggeri. Disse produkter vil vi sælge online i hele Danmark. Vi leder efter en partner/delejer der enten selv har viden omkring e-commerce eller som har et netværk indenfor e-commerce. Vi leder efter en partner der vil udvikle denne den eller som vil investere i at udvikle denne del.

Vi vil opnå en stærk tilstedeværelse på det danske marked indenfor premium produkter, og for at brede vores varemærke på det danske marked. Vi vil åbne en webshop som til dels dækker vores produkter, men også en del for lokalområdet til take-away.

Det er en god investering fordi

Du vil som delejer i vores virksomhed, blive del af en udvikling i e-commerce. Du vil også få del i vores fysiske deli, vores vinkælder og i vores selskabsdel. Vores selskab dækker over disse tre områder, så du vil også have mulighed for at komme med inputs og indvirkning på vores andre driftsområder. Du vil blive en del af en virksomhed der har en kraftig vækstplan i de kommende 5 år, hvor vores ambition og plan er at bredde os ud i Københavnsområdet hvor vi vil åbne flere lokationer. Vi har en stærk partner i ryggen på ejendomsdelen, så med dem i ryggen, med os som drift og udviklingsansvarlige, og med dig på e-commerce, vil det blive et umådeligt stækt team, der kan eksekvere hurtigt på det danske marked.

Teamet bag er Anton Thjellesen og Roland Hector. Anton startede sine første virksomheder i Sverige, en økologisk slikvirksomhed og en rawfood virksomhed med eksport til 8 lande. Han har også været direktør og delejer i et bryggeri i London og et i København.

Roland Hector er uddannet kok og har arbejdet i New York, London, Saudi Arabien, Saint Tropez med mere. Roland er inernationalt erfaren og hans håndværk er præget af hans mange års erfaringer på den internationale mad scene.

Roland og Anton deler ambitionerne om et bæredygtigt koncept der også vil fungere om 10 år. At source de bedste danske og udenlandske produkter der har så lille påvirkning på vores miljø, er fremtiden, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores motto er "Bringing nature back to the city". Det er et koncept der sagtens kan bringes til udlandet indefor en overskuelig fremtid.

Her er virksomheden i dag

Hunt & Gather Deli er Københavns nye mad-mekka. Kort fortalt er en deli en vinbar, restaurant,café/bageri og butik i et og samme lokale.
I vores deli finder kunderne de bedste produkter i diverse varegrupper. Vi er ikke en erstatning til et supermarked, men mere et tillæg til hvad man kan finde i et supermarked i forhold til kvaliteten på produkterne. Vi har den bedste kaffe, det bedste brød, de bedste hjemmelavede convinience produkter, den bedste øl/vin osv. I vores butik kan man med andre ord finde de kvalitative produkter man ikke kan finde i en normal madbutik. Når vi går videre til vores vinbar og restaurant del, lyser kvaliteten igennem fra delien her også. Mange af de ting man kan købe i butikken findes også i vores menukort. Vores leverandører og samarbejdspartnere er Årstiderne, Meyers, HJ Hansen (vin), Hav i torvehallerne, LA Organic (Phillip Stark's olivenolie), øl fra Höganäs bryggeri, dansk caviar med mere.

Vi er med andre ord en heldags operation, med et bredt men købe stærkt kunde segment. Lokationen i Puggårdsgade 12 muliggører også at nå de købestærke kunder der er i området så som store banker, advokatkontorer, beboere i området etc.

Udover vores deli i Puggårdsgade 12, har vi også overtaget en vinkælder i Puggårdsgade nummer 4. Denne er allerede omsætnings aktiv, og vi kommer til at udvikle aktiviteten der endnu mere i forhold til private events, vinsmagninger, ølsmagninger, online salg, julefrokoster med mere.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Hunt & Gather Deli Aps

København V, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind