Orbit Project ApS

København K, Danmark

Investering Lån

Orbit Fremtidens bæredygtige protein fra Tang

Orbit Fremtidens bæredygtige protein fra Tang
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2019

Vi søger en pre-seed investering på min. 2.000.000 til at kunne skrue op for udviklingen og for at kunne raffinere kvalitet og udbytte optimalt. Vi har et datterselskab i USA, som har et mindre laboratorium ved UCI the cove i Californien. Vi har behov for at financiere to fuldtid laboranter og vores COO og projektleder Kate Klimow, samt betale husleje og materialeomkostninger, samt hyre hjælpe til at få fat på udviklingsfonde både i USA og Danmark.
Vi ved at der er et kæmpe marked for dette produkt og vi leder efter en eller flere investorer som aktivt kan være med til at få sat skub i udvikling af produktet og den fremtidige produktions facilitet.

Det er en god investering fordi

Invester i fremtiden - invester i plantebaseret tang protein.
Fremtiden inden for protein er bæredygtig og plantebaseret.
Det plantebaserede protein marked er eksploderet efter Corona og samtidig er landjorden er ved at slippe op, det betyder at de plantebaserede protein fabrikanter ikke kan dække efterspørgslen på vegans protein, men det kan vi, da havet er jordens største mark og tang er verdens hurtigst voksende plante - desuden optager den mere CO2 end den udleder, så den har en positiv indvirkning på klimaet..
Vi tror på at Orbit Tang protein kan gøre en forskel for klima, miljø og sundhed.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet Orbit Protein, som er fremtidens bæredygtige protein.
Serie iværksætterne Hannah Grant og Dr. Stacy Sims har igennem de sidste 4 år udviklet et tang protein isolat, med en komplet aminosyreprofil, som kan facilitere proteinsyntese i muskler hos mennesker. Vores protein er det stærkeste veganske protein.
Vi har været igang siden 2019 og forventer, med de rette investeringer i fremtiden at ha' et solidt produkt på markedet inden for førende B2B fødevareproducenter inden for 3-5 år.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

Orbit Project ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind