Anonym

Odense C, Danmark

Visualisering af hjertet øger chancen for overlevelse

Vi søger til

Jeg søger alt fra 200-500k som kapitalindsprøjtning for at kunne etablere virksomheden, til udvikling og til patentering.

Det er en god investering fordi

Potentialet et enormt. Den eksisterende teknologi bliver brugt i sundhedssektorerne verden over. Med dette produkt kan vi erstatte den eksisterende teknologi med en langt smartere og mere effektiv metode, som i sidste ende kan øge chancen for overlevelse i forbindelse med hjertesygdom. Simpelt ved at øge bundniveauet hos primærbrugerne og skabe en direkte forbindelse til de kardiologiske specialister, som med vores produkt kan monitorere patienten fra første kontakt til indlæggelse og under indlæggelse. Vi taler ikke kun Danmark, men hele verdenen.

Mine egne kompetencer består i ledelse af virksomheden, projektstyring, idegenerering og økonomistyring.

Her er virksomheden i dag

En virksomhed, som ønsker at specialiserer sig i udvikling af software inden for sundhedsteknologi. I første omgang er vores fokus, at udvikle et stykke software, som kan supplere/erstatte den eksisterende teknologi, hvor man måler hjertets potentiale gennem et sæt af elektroder placeret på patientens bryst, hvorefter man manuelt analysere på de elektriske impulser.

Virksomheden er klar til at tage springet videre fra idéfasen til udvikling af en prototype, som skal fungere som virksomhedens MVP og forhåbentligt kan hjælpe med at få skaffet yderligere kapital til den videre proces.

Idéen har udviklet sig over nogle måneder, hvor fokus har ligget i, at få skabt en MVP af selve ideen, som kunne præsenteres for de aktuelle brugere af det eksisterende teknologi. Tilbagemeldingerne har været yderst positive fra både de præhospitale område og fra lægeverdenen.

Teamet består i skrivende stund af undertegnede. Dog arbejdes der i øjeblikket på at få en partner eller to mere om bord. Den ene kunne med fordel være dig, hvis du kan bidrage med relevant viden inden for softwareudvikling eller forretningsudvikling i internationalt perspektiv.

Produkt eller prototype
Jeg søger:
Investering
Bestyrelse/rådgivning
Status:
Produkt eller prototype
Jeg skal bruge:
500.000 kr.
Ansatte:
2
Stiftet:
2020
Jeg er i følgende branche(r):
Biotek medico sundhed

Se også disse relaterede kapital annoncer