DistriktsPortalen AS

Kristiansand, Norge, Danmark

Investering

Køb din egen "Penge maskine" til kun 20.000

Køb din egen "Penge maskine" til kun 20.000
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2016

Et investeringstilbud, der også gælder for den lille investor, her kan du tjene gode penge med en investering fra kun 20.000 og derover.
Hvis du ikke er tilfreds med din indskudsrente i banken, kan dette være en mulighed.
Køb 1 eller flere enheder i DP Invest, hvor hver enhed har en kostpris på DKK 20 000
DP Invest ejer 10% af salgsindtægterne i markedsportalen AnnonsePortalen
Hvert land er opdelt i 250 enheder.
Inntektene varer i 120 måneder (10 år)
Et gennemsnitligt afkast pr. år på ca. 100 % inden for 10 år
Afkast 1. år ca. 10 % år 2. ca. 60 % år 3 - 10 ca. 100% pr. år.
Der vil være muligheder for at geninvestere det årlige afkast i nye enheder, hvilket vil give enorme indtægter i forhold til investeringsbeløbet. Man opnår den samme effekt som den sammensatte rente !

Bemærk, at afkastet IKKE kommer fra årligt overskud, men direkte fra porteføljen med månedlige abonnementsgebyrer. Derfor den høje årlige afkast
Kontakt os for mere detaljerede oplysninger.

Det er en god investering fordi

Vi har konstrueret et fælles koncept, der består af flere enkle koncepter, som sammen vil danne det fundament, der er nødvendigt for at opbygge en stor international virksomhed. Hvor vi har en grundlæggende idé om, at vi skaber win-win-elementer til alle, der er forbundet med vores hovedkoncept, DistriktsPortalen.
Distriktsportalen er et meget distriktsorienteret koncept, hvor hver kommune har sit eget separate koncept, der gælder i deres distrikt.
Vores vision er, at vores koncepter skal være en katalysator for at skabe et bæredygtigt lokalsamfund. For at modvirke effekten af ​​de store internetgiganter som AliBaba, Amazon osv. gøre mod det lokale forretningsgrundlag.
Vores succes vil være baseret på det faktum, at hvert af vores koncepter har X-faktoren i at blive en succes.
Ved at lade disse koncepter arbejde sammen på en innovativ markedsplatform, kan vi skabe noget virkelig stort.

1. NumberShopper: Et koncept, hvor kunden kan få refunderet hele betalingsbeløbet uden at det koster dem noget ekstra. Her bruger vi butikkerne til at få kunder til at downloade DP-appen, da butikkerne vil være i stand til at opbygge deres egne kundeklubber gennem konceptet eller drage fordel af andre butikkers kundebase gennem en synergieffekt.
Se video NumberShopper: https://www.youtube.com/watch?v=r4YtTavQWMQ

2. Annonceportalen: Her får en annoncør sin helt egen profilerings app direkte ind i kundens mobil, hvor de kan profilere sig stærkt igennem - tekst, billede, video og et innovativt gavekort-system. Et abonnentkoncept, hvor der ikke er nogen opstartsomkostninger, men man betaler et lavt månedligt abonnents gebyr for at være på denne marketingplatform. Dette koncept er vores primære indtægtskilde gennem abonnementsgebyret
Her er en video om DistriktsPortalen med under konceptet AnnonsePortalen
En ny investeringsmodel er oprettet, så ignorér den sidste del, der viser investeringsmuligheden og kontaktpersonen: https://www.youtube.com/channel/UCWsBZDGltidEpA-49O6MiMQ?view_as=subscriber
3. DP - Håb: Et supportkoncept for dårligt stillede børn og unge i landdistrikterne, et samarbejde mellem District Portal og den enkelte kommune. Konceptet er baseret på kortdistance support til trængende. Her opnår vi stort engagement fra privatpersoner på sociale medier, hvilket vil betyde meget for opbygningen af ​​mærket DistriktsPortalen.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet og optimeret vores koncepter i løbet af de sidste 3 år. Disse er store datasystemer, der er udviklet af vores egne dataeksperter. Koncepterne er nu klar til lancering.

Da hovedfirmaet er etableret i Norge, ansøger vi efter folk i Danmark, der kan danne et stærkt team til at opbygge DistriktsPortalen i Danmark. Du vil kunne oprette en spændende og robust virksomhed, som du ejer. Hvis du er den rigtige person, skal du kontakte os.
Min profil Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jehage/

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

DistriktsPortalen AS

Kristiansand, Norge, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede