Havnegrill-Isboden, Vejle ApS

Vejle, Danmark

Investering Lån

Arkitekttegnet havnegrill - Isboden søger de sidste 100.000 kroner tilbyder 12% i forrentning

Arkitekttegnet havnegrill - Isboden søger de sidste 100.000 kroner tilbyder 12% i forrentning
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2020

Vi søger de sidste 100.000 kroner, som skat har forlangt for, at vil registrere for moms, A-skat og arbejdsmarkedsbidrag bankgaranti eller kontant. Det forlangte de på grund af disse corona tider.

Det er en god investering fordi

Det er en god investering fordi der kan stilles sikkerhed i pavillonen for de 100.000 kroner, hvis håndværkeren skal sælge den.

Pavillonen bliver flytbar og brugte grillvogne sælges rask væk for 200.000-300.000 kroner, som ikke ser ligeså ekslusive ud, som vores og I kan få første prioritet, hvis det ikke går. Havnegrill/isboden skal sælge - 7 forskellige slags pølser - Grill kylling på spyd - 3 forskellige slags burger - pomfritter- nuggets og lidt andet indenfor grill- Sunde sandwich/ bagels- 3 forskellige slags kager - Is - Sodavand og kaffe.

Forhandler samt leasing er gået igennem.

Pavillonen der skal bygges af håndværker Egon Sørensen tlf 40728698. Codex advokaterne Niels Johansen Aps er tegnet.

Vi har fået underskriften af borgmesteren.
Forhandler dagrofa Rene fra Fredericia - Sügro Thomas - Miss bagels Bjarne - Kastberg gourmet is italiensk hjemmelavet af ejeren Joachim. Driftsbudget, Likviditetsbudget, Årsbudget, Certifikattype.

Der er flere tusinde besøgene på lystbådhavnen hver dag plus os, der bor der. Når coronaen er overstået er der fyldt med turister.

Vognen koster 675.000 kroner eksklusiv moms, at bygge. Det er på plads.Når der ikke er lukket ned har vi bl.a vild med vand .hvor der komme flere 100.000 på bare 4 dage.

Her er virksomheden i dag

Vi har ikke bygget den endnu, men har fået at vide af håndværkeren det tager 1 måned. Vi har fået byggetilladelsen af Vejle kommune Dyrskuevej 21 Vejle lystbådhavn.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Havnegrill-Isboden, Vejle ApS

Vejle, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede