Future of Fashion

København Ø, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Future of Fashion søger funding og ekspertise

Future of Fashion søger funding og ekspertise
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2020

Platformen for Future of Fashion er færdigudviklet og produktionen er i fuld gang. Investeringen skal derfor primært bruges til online markedsføring og videre produktudvikling.

Future of Fashions marketingindsats vil blive rettet mod kombinationen af stærk kreativ markedsføring og partnerskaber med trafikgenererende websteder, der forventes at resultere i stort antal besøgende, der har potentiale til at blive loyale, gentagne kunder. Vi forventer at bruge en række marketingværktøjer, herunder sociale medier som Instagram, kreativ PR, og centrale strategiske alliancer til at drive trafik til webstedet.

Det er en god investering fordi

Future of Fashion er en ny innovativ platform hvor vi gør tingene på en anerledes måde, end vores konkurrenter i markedet. Vi har bl.a. fokus på overproduktion, hvor mange af vores items kan bruges til mindst 3 forskellige design og oprettes/printes efter hver ordre. På den måde kan vi har mindre lagerbeholdning og vi kan få det maksimale ud af alle vores items. Derudover opererer vi uden for den traditionelle modekalender og frigiver produkter via en "drop" -model, som flere streetwear brands har haft stor succes med. Dette betyder, at der ikke er nogen gamle sæsonbestemte item, og vores lagerbeholdning vil derfor kunne genbruges og udnyttes optimalt.

Vi har samtidig et super stærkt domæne (www.futureoffashion.com), der har stort potentiale både nationalt og internationalt. Fundamentet er klar og vi har derfor brug for en investor til, at bidrage med kapital og evt. viden, til at vokse og tage markedsandele.

Her er virksomheden i dag

Future of Fashion søger funding, til videreudvikling og vækst af en ny innovativ platform indenfor fashion, hvor vi skaber eksklusive produkter af bæredygtige og/eller genbrugelige materialer i limited editions og made-to-orders, hvor kunder bl.a. har mulighed for at personificere deres produkter.

Modeindustrien er verdens næstmest forurenende branche for vores miljø, hvor konstant overproduktion, affaldsdannelse og uretfærdige arbejdsforhold er blevet en trist hæfteklamme for tekstilindustrien.
Der er dog ved at ske et skift i branchen, hvor bæredygtighed og teknologi begynder at få betydeligt større indflydelse. På forbrugersiden opstår der nye paradigmer i efterspørgslen efter nye produkter i forhold til kvalitet kontra pris, da der er en modstridende tendens mellem høje kvalitetskrav og prisreducering. Forbrugerne kræver mere miljømæssigt ansvar i produktionen, hvilket stiller højere krav til producentens håndtering i hele produktionskæden.

Vi startede opbygningen af platformen i 2018, hvor arbejdet og udviklingen startede og blev lanceret i 2020.
Bag Future of Fashion står en designuddannede Mats, som over en lang årrække har udviklet websites, webshops og grafisk arbejde for forskellige designvirksomheder, og har derudover beskæftiget sig med pr og marketing. I forbindelse med sit kandidatprojekt fra Kunstakademiets Designskole i 2018 udviklede han et outfit af fleksibelt 3D printet kompostbart bioplast, som var det første af sin slags i verden, og modtag international opmærksomhed samt flere priser for projektet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Future of Fashion

København Ø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind