Nordic Tailors

København, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Tech-platform søger investering og ekspertise til unikt koncept

Tech-platform søger investering og ekspertise til unikt koncept
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2014

Tech-platform med stort potentiale, søger kapital og ekspertise, mod en andel som vi sammen finder frem til.

Investeringen skal bruges til udviklingen af “second edition” af vores platform, med fokus på anvendelse af seneste teknologier. Derudover skal konceptet skaleres til at dække en større del af Danmark, og nye markeder - herunder resten af Skandinavien. Endvidere skal der investeres i PR udvikling, online promovering og strategiske samarbejder.

Første udgave af platformen er færdigudviklet med allerede fungerende erhvervskunder tilknyttet, hvoraf der løbende kommer flere til. Markedet er testet og afprøvet over en lang periode fra 2016 til 2020, inden den reelle lancering af platformen, som foregik i starten af december 2020.

Det er en god investering fordi

- Konceptet dækker et stort hul i markedet, med et betydeligt potentiale.
- Nordic Tailors er et unikt koncept uden nogen former for direkte konkurrenter.
- Behovet for reparationer af alle former for personlige ejendele er stærkt stigende.
- Virksomheden dækker flere behov i markedet både for forbrugere og samarbejdspartnere, som fx. at fortælle nutidens forbrugere hvad man kan bruge en skrædder til.
- 2 passionerede stiftere, som er iværksættere helt ind til benet.
- Konkurrencedygtigt domæne - www.nordictailors.com - med et stort potentiale i både Danmark og resten af Skandinavien, såvel som andre lande i Europa.

Her er virksomheden i dag

Nordic Tailors er skræddernes svar på Just Eat. Virksomheden er nu der, hvor markedet er testet, kunder og samarbejdspartnere har udvist særdeles interesse - hvorfor virksomheden nu er klar til skalering.

Vi - stifterne bag virksomheden - er iværksættere helt ind til benet, med en forretningsbaggrund inden for innovation og entrepreneurship, hvorefter vi de seneste 4 år har skabt egne erfarringer inden for branchen med tekstiler, reparationer og cirkulære forretningsmodeller. I vores opbygning af konceptet har vi samtidig udviklet strategisk gode samarbejder med bl.a. Boozt.com, Barons of Copenhagen, PWT Group m.fl. - og ligger lige nu i dialog med en tøjgigant af de helt store, som har udvist interesse for et samarbejde med Nordic Tailors.

Konceptet er taget med udgangspunkt i andre succesrige og skalerbare platforme, med et setup hvor de dygtigste og bedste aktører inden for branchen samles ét sted, nemlig online på www.nordictailors.com. Med portalen gøres det nemmere, at finde frem til en god skrædder, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og samtidig skabe mere gennemskuelighed i de forskellige muligheder for tøjreparation og tilpasning, og ikke mindst hvad det i sidste ende koster.

Alt dette med fokus på vores vision om, at sætte langt større fokus på tøjreparationer og tilpasninger, for et mere naturligt tøjforbrug, hvilket vi ser et voksende behov for.

Tankegangen om at reparere fremfor at købe nyt, er stigende blandt forbrugerne, og samtidig er producenterne blevet mere bevidste om, at producere kollektioner, som holder længere og som lægger mere op til reparation fremfor udskiftning.

Tilligemed er vi en del af forskellige netværksgrupper, hvor der diskuteres ‘sustainable’ løsninger samt etableres indbyrdes samarbejder.

Fun facts:
- Tøjproduktion er en af de største miljøsyndere
- Faktisk hele 80% af tøjets levetid er tilbage, når vi smider det væk.
- Danskerne skal allerede fra 2022 sortere tekstilaffald separat, ifølge den nye “Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi”

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Nordic Tailors

København, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind