GPS virksomhed med stor vækst, søger investor / partner

Harlev J, Danmark

Investering

Abonnement virksomhed med stor vækst, søger investor

Abonnement virksomhed med stor vækst, søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2017

Jeg søger støtte til udvikling hjemmeside samt ny montør og nye lokaler med lager. Det kan også være vi søger en partner af den rette person som har gode idé'er. Jeg er meget åben overfor nye idé'er og Jeg er meget fleksibel.

Jeg vil gerne komme ud til et møde og fortælle mere om min virksomhed, lige meget hvor i Danmark det er.

Det er en god investering fordi

Der er kæmpe stort potentiale i denne virksomhed, og det kan vi fremvise allerede. Vores forretnings koncept er unikt, og vores abonnement modeller har allerede vist stor profit.

Jeg vil utrolig gerne fortælle dig om min virksomhed, enten via telefon eller pr mail, og vil også gerne tag ud og holde et møde med dig. Giv mig 5 minutter på at fortælle dig om min virksomhed, så lover jeg dig din tid ikke har været spildt.

Her er virksomheden i dag

Vi er en GPS tracking virksomhed med stor vækst

Vores GPS tracking system er et af de bedste på marked, og vi måler os helt op over de helt store spiller på marked, så stort at vi faktisk har fået flere støre maskineforhandler til at benytte sig af vores GPS'er isted for de andre store GPS udbyder som ellers har monopol på det danske marked.

Jeg startet op med min virksomhed på fuld tid i december 2019 med 1 sælger og siden har det taget fart, vi er gået fra 30.000 i omsætning om måneden, til næsten 400.000 kr i omsætning i december sidste år

Vi lever stort på abonnementer og kunderne, vi har fået utrolig mange kunder og større kunder, trods corona tider og er i stort vækst.

Vi tjener penge på at installere GPS og tag abonnement for det, samt har vi forhandler kunder som selv sælger vores produkt til deres egne kunder.

Jeg brænder for min virksomhed og er iværksætter med stort I trods 6 børn, så giver vi den gas! og håber på, du som læser dette vil høre mere om mit projekt.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

GPS virksomhed med stor vækst, søger investor / partner

Harlev J, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind