null, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Mindre maritim handelsvirksomhed søger kapital

Mindre maritim handelsvirksomhed søger kapital
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 6
Stiftet: 2020

Kapital til yderligere vækst samt udvikling af en IT-platform der kan være med til at nytænke branchen samt gøre livet lettere for vores kunder.

Det er en god investering fordi

Vores branche fungerer meget på en "old-fashioned" måde og den trænger bestemt til fornyelse. Vi er ikke de første på banen, og i løbet af de næste år vil der ske revolutionerende ting i branchen.

Vi vil gerne med på den rejse og vi ser det som en god mulighed for en investor eller en erfaren person indenfor branchen til at tilslutte sig vores team.

Her er virksomheden i dag

Vi er en ung maritim handelsvirksomhed der er blevet etableret i begyndelsen af 2020. Vi servicerer skibe med reservedele og forsyninger af enhver art. Vi har eget kontor, mindre lager og har samarbejdsaftaler på tværs af mange lande. Vi er etableret med personer med erfaring indenfor industrien og vi ser et stort potentiale for at nytænke industrien.

Vi etablerede virksomheden i januar med 1 medarbejder og har i dag 6 medarbejdere i virksomheden blot 10 måneder efter og har fået opbygget en lille organisation. Vi omsætter for cirka 300-500.000 DKK om måneden og vi forventer en vækst på cirka 20% per måned over de næstkommende 12 måneder. Vores team er stærkt og vi vil nødig gå i stå pågrund af cashflow hvilket er årsagen til at vi søger kapital. Det er ikke en nødvendighed for os, men hvis vi vil op på det niveau som vi gerne vil så har vi behov for erfarne folk til at være

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

null, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede