RESTUDY ApS

Horsens, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Restudy - Danmarks største udbyder af lektiehjælp

Restudy - Danmarks største udbyder af lektiehjælp
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2009

+325.000 brugere på Danmarks største markedsplads for private tutorer skal i spil og udnyttes bedre - det er særligt her en kommende investor kommer ind i billedet.

Vi søger en investering på 1,5 million for 15% af virksomheden. Investeringen skal bruges på at udvikle sidste ben af tutorfunktionen, så vi også kan udbyde individuelle og skræddersyede forløb.

Derudover skal det nye produkt markedsføres til især forældresegmentet.

Jeg eftersender meget gerne både budget og Pitchdeck.

Det er en god investering fordi

Potentialet er enormt og privat lektiehjælp er et marked der stiger massivt. I 2019 var omsætningen på markedet på +100 millioner og det er udelukkende fysisk/analogt - vi er de eneste der kan tilbyde denne løsning online/digitalt - og tiden for virtuel og online undervisning er bestemt ikke blevet mindre interessant efter Covid-19.

Her er virksomheden i dag

Restudy er en læringsplatform af undervisningsmateriale, der viser fagligt indhold henvendt til elever fra mellemtrinnet i grundskolen til og med elever i 3.g på gymnasiet. Undervisningsmaterialet præsenteres visuelt for eleverne i form af videoundervisning, som gør det let at forstå og giver en afveksling for eleverne. Med Restudys læringsplatform er vidensdeling let og understøtter elevernes egen læring. Restudy udfordrer den enkelte elev på eget niveau og i et tempo, som passer eleven. Underviserne får rammerne til at være nysgerrige, passionerede og eksperimenterende i undervisningsvideoerne, som gør det interessant for eleverne at se. Restudys brugervenlige platform giver mulighed for at oprette, tilpasse, organisere og dele eget materiale med andre brugere.

Restudy har i dag mere end 325.000 registrerede brugere og mere end 1.100.000 unikke besøgende på portalen i 2020. Vi har pt. over 2.000 undervisningsvideoer og vi opdaterer løbende portalen – og meget gerne i samarbejde med eksterne partnere.

Restudy blev pr. 1/8/19 en gratis portal, og forretningsmodellen blev vendt på hovedet, så fremtidens indtjening kommer via uddannelsesinstitutioners markedsføring på portalen og vores online tutor modul.

Omsætning:
2020 - 3,5 million
2021 - 2,6 million
2022 - 10,9 million

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

RESTUDY ApS

Horsens, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind