FoodByHome

aalborg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Foodbyhome, med salg af madlev./platform søger investor

Foodbyhome, med salg af madlev./platform søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 450.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Vi søger noget kapital til:

- Markedsføring & rekvisitter
- Udvikling af terminal platform (færdigt)
- sparring partner

Det er en god investering fordi

Ideen med Foodbyhome er ganske enkelt. Vi smadre de "store" som tager nogle ualmindelig høje gebyr+medlemskabspris som de fleste af mindre eller nyere opstartet resturanter ikke kan være med på. Derfor ser Foodbyhome en gyldende mulighed i disse corona tider at komme på banen med en forbedret platform som desuden er meget mere spiselig ift til gebyr og medlemskab. -”Alt hvad vi gør, har til formål at hjælpe virksomheder med at øge deres fjern salg omsætning. Vi vil være den meste attraktive handleside på marked for vores BTC. Og en medlemspris alle små eller større resturanter kan være med på!"

Her er virksomheden i dag

Foodbyhome er i dag stadigt i opstart fasen. Vi har en vel formuleret forretningsmodel/koncept som er udviklet med samarbejdet af mange resturanter i DK som idag bruger platforme som fx Just Eat og Wolt. Foodbyhome er en App/hjemmeside platform som diverse restauranter kan bruge og formindske de høje gebyr, omkostninger, dyrere medlemskaber som de fleste restauranter har under fx Just Eat, wolt mm. Vi har udviklet en vel organiseret App og en hjemmeside klar til brug, vi har næsten en aftale med en leverandør som kan levere diverse terminaler som restauranter kan bruge under platformen "Foodbyhome"

vi er desuden i kontakt med en ca. 100 + restauranter som støtter om ideen allerede. inden vi overhoved har markedsført os

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

FoodByHome

aalborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind