Feel Good Company ApS

Værløse, Danmark

Vækstvirksomhed søger 5 mio. for 20%

Vi søger til

RATION er i en rivende udvikling hvor vi skal kunne løfte større og større ordrer overfor detail handelen i ind og udland. Vi har i 2020-2023 nogle meget ambitiøse vækstplaner som kræver en seriøs investor. Pengene skal bruges til indfrielse af kortfristet gæld efter at en founder blev købt ud og resten skal gå til vækstskabelse og likviditet.

Det er en god investering fordi

Salget af RATION er allerede blåstemplet af de danske forbrugere og valideret i dansk detailhandel. RATION har idag et genkøb af forbrugerne i detail på 40% hvilket er meget højt og vidner om et særdeles godt markedsfit. Herudover er produkterne lanceret i USA i 2019 samt i Japan i 2020.

Her er virksomheden i dag

Feel Good Company ApS er en dansk startup i vækstfasen. Væksten fra 2018-2019 var 286% og produktet har været i markedet siden 2017. Selskabet markedsfører den første rigtige madbar på markedet. Det er en bar der er udviklet af kliniske diætister og atleter, som giver en længere mæthed end traditionelle pulver barer samt et stabilt blodsukker. Alle barer indeholder 1 helt Granny Smith æble, samt 20% fiber fra hele havrekerner, hørfrø og solsikkekerner. Barerne er en god proteinkilde, og har et meget højt indhold af Omega 3 fedtsyrer. Opskriften er balanceret ud fra de nordiske kostråd.

Klar til vækst
Jeg søger:
Investering
Lån
Status:
Klar til vækst
Jeg skal bruge:
5.000.000 kr.
Ansatte:
2
Stiftet:
2016
Jeg er i følgende branche(r):
E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion

Se også disse relaterede kapital annoncer