Hvidovre, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Preptor søger investor til udbredelse og positionering (go to market) - Lektiehjælp, som er til at forstå!

Preptor søger investor til udbredelse og positionering (go to market) - Lektiehjælp, som er til at forstå!
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2020

Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg ikke kan have alle "hattene på" selv, og jeg har brug for at fokusere og bruge tiden rigtigt, samt sætte ind og anvende mine kompetencer de mest fornuftige og rigtige steder.
Jeg søger både viden og midler til at gøre min forretning endnu større og mere synlig. Midlerne skal bl.a. anvendes til online marketing (SOME arbejde/annoncering, avis annonceringer, tv annoncering mv.) Udgangspunktet er 250.000 DKK og ideelt set 500.000.

De kompetencer jeg søger er indenfor online marketing samt strategiske skills.

Jeg er selv stærk til salg, kunder & relations opbygning, strategi og økonomi. Jeg har en baggrund som ingeniør og en HD i organisation og ledelse. Jeg arbejder meget fleksibelt.

Jeg er villig til at afgive en andel på 15-20 procent af Preptor. Der er ingen gæld i virksomheden.

Det er en god investering fordi

Jeg er en ildsjæl, masser af drive og jeg brænder for uddannelsesområdet. Jeg vil gerne gøre en forskel for de unge mennesker til at de får en god oplevelse med et fag, en bedre karakter, opnå øget motivation og få mere selvtillid. Jeg har selv anvendt 1:1 undervisning og det virker! De erfaringer og oplevelser vil jeg gerne give videre.

Jeg mener bestemt at Preptor er en god Case. Min virksomhed er baseret på en story telling og bruger mig selv som "historiefortæller" - hvor jeg ved at 1:1 undervisning virker. Det er hovedbudskabet. Endvidere er 1:1 super samfundsrelevant pga. Covid og de unge mennesker mistrives, modtager ikke den undervisning som de fortjener, de får dårligere karakterer, folk dropper ud af gymnasiet pga. mistrivsel mv. Jeg tilbyder naturligvis også online undervisning. Jeg har undervisere på deltid (studerende på uni.) til at hjælpe med professionel lektiehjælp. På nuværende - er online marketing outsourcet. Jeg varetager selv alle andre funktioner i Preptor. Jeg investerer alle mine sparepenge i Preptor (Online marketings aktiviteter). Derudover har jeg købt computer og udstyr til video materiale (ringlight, lyd, Whiteboard mv.). Virksomheden har adresse på min privat adresse, men drømmer om at få et kontor og undervisningslokaler under et tag. Jeg anvender min (lyse) og store kælder til karriererådgivningsseancer samt til kontor.

Her er virksomheden i dag

Preptor hviler på 3 forretningsben: Professionel lektiehjælp (i primært matematik, fysik og statistik) udd.vejledning og karriererådgivning. Jeg varetager pt. selv udd.vejledning og karriererådgivningsdelen. I relation til online marketingsdelen - har jeg haft outsourcet denne del fra en anden startup (lave omkostninger) og som har håndteret og styret SOME aktiviteter. Alt andet i Preptor varetager jeg selv (bogføring, relationsopbyning, kunde evalueringer mv.).
Jeg har pt. 3 undervisere på kontrakt. Den ene læser Softwareudvikling på ITU, den anden læser Fysik på DTU og den sidste byggeteknologi på DTU.
Mit segment er målrettet ungdomsuddannelserne (differentieret fra andre konkurrenter som tilbyder lektiehjælp til folkeskole, gymnasiet og uni.), men er åben for at genbesøge denne strategi.
Jeg har ca. en håndfuld kunder i forløb - indenfor både lektiehjælp, udd.vejledning/karriererådgivning.

Preptor er baseret på min story telling.
Jeg startede Preptor i sep/oktober 2020. Ingen omsætning i 2020.
Min forventning til 2021 omsætning er 200.000-225.000 DKK.

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Hvidovre, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind