Københavns nye hospitality gruppe er under opsejling, og vi vil gerne have dig med på rejsen!

2300 København S

Lån Bestyrelse/rådgivning

Københavns nye hospitality gruppe er godt igang!

Senest opdateret: 18-01-2023
Københavns nye hospitality gruppe er godt igang!
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2021

Vi er på Capino for at kunne finde selskabets nye rette partner. Vi besidder internt en del styrker i forhold til konceptudvikling, drift, idéudvikling og salg, men søger efter en mere erfaren person/personer til at viderudvikle selskabet. Vi søger en eller flere der sammen kan bidrage med erfaring til organisationsopbygning, selskabsstruktur, personalestyring etc. Vi søger med andre ord efter en der har erfaring fra at tage det næste skridt i udviklingen af selskabet. Vi har rammerne og grundlaget til at udvikle virksomheden. Skal du være med til at præge den i den rigtige retning?

Du behøver ikke at have erfaring fra vores branche, det ville faktisk være godt med en der har bedre kendskab til det organisatoriske end os, selve produktet har vi styr på. Hvis du kan kigge på virksomheden med andre øjne os, ser vi det som en stor tilgang. Investeringen skal bruges til ekspansion, PR, udvikling af organisationen, konceptudvikling og dermed forenlige investeringer for selskabet.

Det er en god investering fordi

Vores organisation er bygget organisk op, med flere forskellige indkomstkilder. Dels står vi godt i vores kontrakter da vi har forhandlet os til meget favorable forhold, vi har nogle meget stærke leverandørsaftaler som garanterer en sund bundlinje, og som er med finansielt til etablering af fremtidige lokationer. Vi har taget ricisi ved at åbne op i et mindre befolket område, men vi kan efter kort tid se at efterspørgslen på vores produkt er stor, da vi kan underminere det Københavnske marked prismæssigt på vores produkter. Ved eventuel kontakt med dig/jer, vil vi gerne uddybe vores kontrakter og de finansielle fordele der er, men af gode grunde kan vi ikke dele de forhold i en annonce.

Vores samarbejdspartnere og de aftaler vi har indgået er yderst gunstige for vores forretning da de for hvert nyt lokation der etableres, vokser eksponentielt. Det vil kort fortalt indebære at jo flere steder vi åbner, jo flere investeringer får vi af vores partnere. Dette genererer også en sikkerhed for dig/jer som investor/partner at der er garanteret et eksternt tilskud til hvert regnskabsår.

Vi glæder os til at kunne gå mere i dybden med budgetter, kontrakter, etc. for at kunne uddybe vores behov og for at kunne fremvise vores plan for fremtiden.

Her er virksomheden i dag

Københavns nye hospitality gruppe er under opsejling, og vi vil gerne have dig med på rejsen!

Efter vores første sæson med vores første lokation i København er vi i kraftig vækst og har allerede ekspanderet til København S. Her har vi åbnet en bar, restaurant, konference center, mødelokaler på abonnement med mere.

Efter 6 måneder med restaurant og bar i København fik vi skabt en af sommerens største succéer med omtale i politiken, berlingske, AOK, migogkbh, Femina og mange andre.

Nu har vi ekspanderet til sted nr. 2 i Ørestad med bar, restaurant og konference samt mødelokaler på abonnement. Vi åbnede i midten af november og bare i december fik vi booking forespørgsler til en værdi på 600.000kr+ på blot et booking site, og i januar er der blevet sendt tilbud for over 800.000kr. De første 100.000kr blev faktureret efter de første 2 dage. Vi har nu trykket på marketing knappen, ekspanderet til et booking site mere, (Danmarks største i vores branche) og regner med at fra februar af, at omsætte 400.000kr+ på vores møde og konference del per måned. Maden er outsourcet inhouse til et produktionskøkken, så vi håndterer kun de mest profitable indkomstkilder som er udlejning og drikkevarer.

Mødelokaler på abonnement er noget helt nyt på det danske mødelokale marked. For 795kr ex moms kan virksomheder tegne et abonnement som giver adgang til vores 18 mødelokaler, mandag-fredag i tidsrummet 08.00-18.00. Abonnementet giver adgang til de billigeste lejepriser i København, helt ned til 24kr per person per time. Ligesom med vores konferencer outsourcer vi mødeforplejningen, opsætning, oprydning etc. Vi håndterer blot booking, sender den til receptionen som står for resten.

Hvis en virksomhed et snit booker et mødelokale 3 gange per måned, så har vi plads til cirka 100 virksomheder, med mulighed for flere hvis strukturen er på plads, på abonnement per måned hvilket vil resultere i en omsætning på cirka 800.00kr ex moms per år alene på abonnementet. Udover dette pålægger vi 25% på vores udgifter til mødelokaler og mødeforplejning oven i prisen til kunden.

Tredje sted er allerede under opsejling og åbner i oktober 2023. På en af Københavns bedste adresser åbner vi et koncept der ikke er set på det danske marked før. Grundet adressen og dens eksponering vælger vi at kun præsentere dette når vi har indgået dialog med potentiel investor.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Københavns nye hospitality gruppe er under opsejling, og vi vil gerne have dig med på rejsen!

2300 København S

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind