7400 Herning

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Safari rejsebureau søger kapital til vækst

Senest opdateret: 16-03-2023
Safari rejsebureau søger kapital til vækst
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Jeg søger primært kapital til at kunne stille DKK 150.000 i sikkerhed overfor rejsegarantifonden, hvilket er påkrævet ligeså snart et rejsebureau omsætter for over 1 million kroner årligt.

Dertil skal den resterende del af investeringen på DKK 100.000 bruges på at øge de nuværende markedsføringsaktiviteter, for at opnå en endnu højere vækstkurve.

Mit fokus har indtil nu været på google ads annoncering, som har fungeret med stor succes og hvor der er absolut er mulighed for at skabe flere leads end hvad nuværende månedlige marketingbudget tillader. Dertil vil jeg også kigge ind i alternative annonceringsmuligheder, dog fortsat primært online annoncering da det er her jeg ser nøglen til succes.

Jeg søger total 250.000 kr. i investering for en andel på 15% af min virksomhed.

Det er en god investering fordi

Jeg har en kæmpe erfaring indenfor området, da jeg har besiddet stillinger som både marketingchef, produktudvikler samt rejsekonsulent og har dermed kompetencerne for at drifte selskaberne og har gennem årene lært en masse som jeg nu kan bruge til at drive min egen virksomhed på bedste vis.

Mit nuværende setup er med fokus på skræddersyede safari rejser, som prismæssigt ligger i den høje ende.

Jeg ønsker dog også at dykke ned i mulighederne for at etablere et subbrand, som skal være minded mod mere prisbillige safari og naturrejser. Her skal fokus være på grupperejser og automatiserede salgs og administrationsprocesser.

Her er virksomheden i dag

Jeg sælger skræddersyede safari rejser til det sydlige og østlige Afrika. Mine primære destinationer er Kenya, Tanzania, Uganda, Sydafrika, Botswana, Namibia, Zimbabwe samt øerne Madagascar, Seychellerne og Mauritius i det Indiske Ocean.

Virksomheden er i dag 100% ejet af mig, og jeg kommer med en baggrund på 10 år indenfor rejsebranchen, hvor jeg har arbejdet som hhv. marketingchef, produktudvikler samt rejsekonsulent i tre forskellige safari rejsebureauer. Jeg har en kæmpe passion for Afrika, og formår at bruge denne passion til at sammensætte drømmerejser for mine kunder.

Min omsætning har netop rundet DKK 1 million, hvoraf DKK 755.000 er blevet generet alene i perioden midt januar 2023 til midt marts 2023.

Omsætningen er udelukkende generet via google ads, med et samlet ad spend på DKK 16.900

Med investeringen forventer jeg i 2023 at kunne runde en omsætning på minimum DKK 5 millioner og i 2024 minimum DKK 8 millioner.

Selskabet bag blev etableret i juli 2022, men har stået mere eller mindre standby indtil januar 2023 da jeg har afventet udviklingen i forhold til Covid og krigen i Rusland inden jeg for alvor ville gå i gang. Men de seneste måneders omsætning bekræfter at min virksomhed er bæredygtig og vil kunne genere et fornuftigt overskud.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

7400 Herning

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind