Ekberg Byggerådgivning ApS

Kastrup, Danmark

Investering Lån

Rådgivningsfirma der vil ændre branchen

Rådgivningsfirma der vil ændre branchen
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2019

Vi vil oprette et ejendomsselskab og med afsæt i det vil vi opkøbe ejendomme som vi kan sætte i stand og frasælge. Med vores tekniske kompetencer ser vi en klar fordel i dette setup.
Vi har behov for udbetaling til vores ejendomme, resten af finansieringen sker igennem bank og realkredit.
Processen vil være, at vi finder en ejendom der er interessant ift. placering og muligheder for salg. Vi laver et salgs prospekt (meget groft) og fremviser investor inden køb af ejendom. Investor skal komme med udbetalingen og banken kommer med resten, samt sørger for byggefinansiering.
Vi kan håndtere ca 3-5 ombygninger pr. år, der hver har en max omkostning på 12 mill kr pr stk.

Det er en god investering fordi

Vores projekt er god investering da vi kommer med en massiv teknisk viden om byggeri i hele værdikæden. Helt fra idefase til udførelse.
Processen vil være, at vi finder en ejendom der er interessant ift. placering og muligheder for salg. Vi laver et salgsprospekt (meget groft) og fremviser investor inden køb af ejendom. Investor skal komme med udbetalingen og banken kommer med resten, samt sørger for byggefinansiering.
Vi kan håndtere ca 3-5 ombygninger pr. år, der hver har en max omkostning på 12 mill kr pr stk.

Eksempel:
Vi køber en ejendom til 8 mill kr. Den kan laves til 6 lejligheder der hver i sær har en salgspris på 2,5 mill. Samlet indtægt udgør 15 mill kr. Vi udfører renovering for 2 mill og ender med en fortjeneste på 5 mill kr. Ud af de 5 mill kr vil der være omkostninger til investor og andre faste omkostninger.

Her er virksomheden i dag

Vi er en rådgivningsforretning indenfor byggeri. Vi er pt. 1 fastansat og 1 deltid, med flere dygtige samarbejdspartnere omkring os. Vores omsætning sidste år var ca 1 mill kr og vores forventede omsætning i 2020 ligger på 1,6 mill kr.
Vi er i opstartsfasen og har omsætning. Vi har netop afsluttet vores første regnskabsår og går ud med et overskud på ca. 150.000kr. Vi har været i gang i 1 år og er i gang med vores andet år.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Ekberg Byggerådgivning ApS

Kastrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede