Dyssegård, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

A cleaner, cheaper, smaller and more reliable filtration system

A cleaner, cheaper, smaller and more reliable filtration system
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Investeringen skal bruges på nærmere specificerede nødvendigheder ifm. opstart
1-3 mil. (dette skal bruges til opstart) - 1 år
Leje af faciltier - en leje enhed med mindre kontor/produktion
Værktøj - primært håndværktøj og elektrisk udstyr
Lønninger - I opstartsfasen kun til undertegnede
Website - Opbygning samt vedligeholdelse/ændringer
Marketing
Kold Canvas

Det er en god investering fordi

Den grundlæggende gode idé - Vi skal producere anlæg, som ikke blot laver renere vand, men også med fokus på store driftsbesparelser. De nuværende beregninger viser, at brugen af keramiske filtre sænker energiforbruget med 60%!

Vi har de nødvendige tekniske kompetencer til drive et projekt, konstruere et anlæg, sikre overensstemmelse med gældende lovgivning og sælge produktet. OFS mangler kapital og den nødvendige forretningsrelaterede rådgivning.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden idégrundlag udspringer fra en dansk producent af keramiske membraner til vandbehandling. Ved mekanisk filtration omdanner membranerne rå-/procesvand til vand i drikkevandskvalitet. CFS fokuserer på at fremstille præfabrikerede anlæg til blandt andet:
forsyningsselskaber, vandværker, fjernvarmeværker, el-kraftvarmeværker, bryggerier, mejerier, fødevareproducenter, medicinalindustrien, kemiproducenter. Med andre ord - næsten alle virksomheder der producerer, forbruger eller genanvender vand.

Et anlæg fra CFS benytter 60% mindre energi på at producere godkendt drikkevand sammenlignet med de traditionelle rensningsmetoder. Derudover er både indkøbspris og driftsøkonomi billigere end tilsvarende løsninger med tryksatte filtre, og systemet er nemmere at vedligeholde.

CFS har på nuværende tidspunkt etableret aftaler med de nødvendige leverandører, for at sikre grundlaget for udvikling af virksomheden. Virksomheden er i (Nej. Idéfasen) produktfasen hvor der ledes efter aktive kundeemner der ønsker at testet anlægget. Vi afventer kapital der skal kunne frigive den nødvendige tid der skal til for at kunne starte en virksomhed.

I skrivende stund har vi benyttet 8 måneder på at lave de tekniske analyser og beregninger, der skal dokumentere forretningspotentialet i OFS. Vi ved hvordan anlægget skal sammensættes, hovedsageligt ved brug af standardkomponenter, iht. gældende standarder og lovgivning.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Cleantech energi miljø
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Dyssegård, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind