Murerfirmaet Hammerich

Ringsted, Danmark

Lån

Murerfirmaet Hammerich Søger investor.

Murerfirmaet Hammerich Søger investor.
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Jeg står og mangler en firmabil til mit firma. Så min dagligdag kan fungere optimalt. Jeg driver et moderne Murerfirma, hvor der bliver valgt kvalitet frem for kvantitet, og bruger kun de bedste materialer, og gør en kæmpe indsats for at kunderne får den bedste service.

Det er en god investering fordi

Syntes det er svært at svare på. Jeg har et sundt firma med en forholdsvis god omsætning om måneden som stiger, jeg oplever en kæmpe fremgang i forhold til kunder. På sigt kunne der måske tales om flere investeringer i forhold til Maskiner, hvis vi skal udvide vores arbejdsområde.

Her er virksomheden i dag

Murerfirmaet Hammerich er et Murerfirma i vækst som har hovedsageligt med renovering at gøre indenfor byggebranchen. Jeg har primært med privat kunder at gøre, men også erhvervs kunder. Det er et forholdsvis nyere firma, jeg startede sidst på året i 2020, men fik for alvor gang i firmaet starten af 2021, og har en omsætning på 70-100.000 om måneden på nuværende tidspunkt. Men forventer en meget højere omsætning i takt med ansatte kommer ind i firmaet. Planen i 2022 at få ansatte og vækste derfra, og senere udlejningsejendomme.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Murerfirmaet Hammerich

Ringsted, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind