RYC ApS

København N, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Produktudvikling af vores kendte sneakers af upcycled møbel- og modestof

Produktudvikling af vores kendte sneakers af upcycled møbel- og modestof
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2016

Vi søger 2.000.000 kr. og tilbyder for dette en ejerandel på 10 % af virksomheden. Begge dele er til forhandling for den rette investor.

Med investeringen vil vi:
- Udvikle konceptet med flere matchende dele (jakke og sneakers)
- Designe og fremstille et lager af vores unikke produktlinje med højst 6 par sneakers
af samme design, i 6 forskellige størrelser (high fashion)
- Designe og fremstille et lager af vores unlimited sæsonvarer (pret-a-porter)
- Kunderne kan desuden til deres helt eget design vælge mellem materialer (hanging
fabrics) i vores udvalg vi hele tiden sørger for at supplere, eller de kan selv levere stoffet
- Åbne egen mindre detailbutik/showroom i København til præsentation af konceptet
- Udvikle markedsføring og webbutik
- Konsolidere driften

Vi stod ekstremt klar til ekspansion da coronaen ramte i foråret 2020. En ekspansion kan boostes nu og blive endnu kraftigere, da markedet er modnet, og købelysten er steget.

Det er en god investering fordi

Der er i vores optik potentiale til at udvikle dette enkle koncept til en verdensomspændende virksomhed. Detailsalg i alverdens lande af luksusprodukter der fremstilles i modelandet Italien. Vi udvikler og producerer her under ordnede europæiske arbejdsforhold. Allerede producerede materialer omskabes til unikke luksusprodukter. Et helt igennem bæredygtigt koncept der tiltrækker de allermest selvbevidste og købedygtige kunder, der selv ønsker at fremvise en bæredygtig adfærd samtidig med at vi taler om absolutte luksusprodukter.
Brugerne af vores håndsyede sneakers, om ønsket med tilhørende skræddersyet jakke kan på samme tid demonstrere en luksuriøs, personlig stil og understøtte en ægte bæredygtig produktion.
Vores idemand og chefdesigner Roberto de Majo er selv medstifter af virksomheden. Medstifter Lis Lassen har med en baggrund som ingeniør og projektleder kompetencer til at gribe og prioritere bolde i luften og gøre de bedste af de flyvske ideer til planer og projekter.
Inden for det finansielle har vi en revisor som medejer. Den fjerde ejer står for udvikling og drift at vores webside www.ryc.shoes. Vi dækker således et meget bredt spektrum af kompetencer.

Vi har selv samlet investeret EUR 200.000 i konceptet.

Her er virksomheden i dag

Gennem vores attraktive butik i Malmø og tilhørende onlinesalg er vores bæredygtige koncept blevet kendt blandt kunder fra alle verdensdele. Således konsolideret er vi nu klar til at produktudvikle og udvide sortimentet med skræddersyede jakker der matcher de håndsyede sneakers. Kunderne kan selv medbringe materialerne og får dermed leveret deres egen helt personlige stil. Derudover anvender vi luksusmaterialer som ellers ville være blevet kasseret.
Vi har i EU registreret varemærket RYC HANDMADE IN ITALY og det runde logo med samme tekst (reg. nr. i EUIPO 018665535).
Desuden har vi registreret varemærket RICH-YCLED i Danmark (reg. nr. 2330212) og i Sverige (reg. nr. 2022/03357). Vores italienske samarbejdspartner har registreret RICH-YCLED i Italien (reg. nr. 0001624648).
Teamet (ejerkredsen) er designeren selv, en svensk revisor, en svensk onlineadministrator og en dansk projektleder og ingeniør.
I november 2016 åbnede vi egen detailbutik på den hyggelige gågade i Malmø City.
Onlinesalg fra eget site: www.ryc.shoes
Popupbutikker i 2018 i København: Strøget: Østergade samt Tivoli: Halloween hvor vi som følge af vores nytænkende koncept vandt en stor konkurrence om en gratis bod.
CIFF modemesse i København i 2019.
Før vi blev ramt af coronaen var vores omsætning (2019) oppe på EUR 250.000.
Siden da har det ikke været muligt at få gang i omsætningen på tilsvarende niveau.
Vi har nu lukket butikken mens vi gør klar til det næste skridt. Det er her vi satser på at få en stærk investor med på holdet.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

RYC ApS

København N, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind