RYC ApS

2200 København N

Investering Bestyrelse/rådgivning

Produktudvikling af vores kendte sneakers af upcycled møbel- og modestof

Senest opdateret: 20-03-2023
Produktudvikling af vores kendte sneakers af upcycled møbel- og modestof
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2016

Vi søger DKK 1.000.000 og tilbyder for dette en ejerandel på 10 % af virksomheden. Begge dele er til forhandling for den rette investor.
Alternativt søger vi køber til hele virksomheden. VI modtager gerne henvendelser med oplæg til forhandling.

Med investeringen vil vi:
- Udvikle konceptet med flere matchende dele (sweatshirts, kjoler, t-shirts, accessories er allerede designet og syet i få eksemplarer)
- Designe og fremstille et lager af vores unikke produktlinje med højst 6 par sneakers
af samme design, i 6 forskellige størrelser (high fashion)
- Designe og fremstille et lager af vores unlimited sæsonsneakers (pret-a-porter)
- Udvikle kundernes muligheder for, til deres helt eget design, at vælge mellem materialer (hanging fabrics) i vores udvalg, som vi hele tiden sørger for at supplere med nyt. Alternativt kan de allerede nu selv levere stoffet
- Åbne egen mindre detailbutik/eget showroom i København til præsentation af konceptet
- Udvikle markedsføring og webbutik
- Konsolidere driften

Vi stod ekstremt klar til ekspansion da Corona ramte i foråret 2020. En ekspansion kan boostes nu og blive endnu kraftigere, da markedet er modnet, og købelysten er steget.

Det er en god investering fordi

Vi har potentiale til at udvikle dette enkle koncept til en verdensomspændende virksomhed med detailsalg i alverdens lande af luksusprodukter der fremstilles i modelandet Italien. Vi udvikler og producerer her under ordnede europæiske arbejdsforhold. Eksisterende materialer omskabes til unikke luksusprodukter. Et helt igennem bæredygtigt koncept der tiltrækker de allermest selvbevidste og købedygtige kunder, der selv ønsker at fremvise en bæredygtig adfærd, samtidig med at vi taler om absolutte luksusprodukter i høj håndværksmæssig kvalitet.
Brugerne af vores håndsyede sneakers med matchende beklædning kan på samme tid demonstrere en luksuriøs, personlig stil og understøtte en ægte bæredygtig produktion.
Vores idemand og chefdesigner Roberto de Majo er selv medstifter af virksomheden. Medstifter Lis Lassen har med en baggrund som projektleder kompetencer til at gribe og prioritere bolde i luften og gøre de bedste af de mange ideer til planer og projekter.
Inden for det finansielle har vi en revisor som medejer. Den fjerde ejer står for udvikling og drift at vores webside www.ryc.shoes. Vi dækker således et meget bredt spektrum af kompetencer.

Her er virksomheden i dag

Gennem vores attraktive butik i Malmø og tilhørende onlinesalg er vores bæredygtige koncept blevet kendt blandt kunder fra alle verdensdele. Således konsolideret er vi nu klar til at produktudvikle og udvide sortimentet med skræddersyede kjoler, hoodies, t-shirts og caps der matcher de håndsyede sneakers. Kunderne kan selv levere materialerne og får dermed leveret deres egen helt personlige stil. Derudover anvender vi luksusmaterialer som allerede er produceret, og som ellers ville være blevet kasseret.
Vi har i EU registreret varemærket RYC HANDMADE IN ITALY og det runde logo med samme tekst (reg. nr. i EUIPO 018665535).
Desuden har vi registreret varemærket RICH-YCLED i Danmark (reg. nr. 2330212) og i Sverige (reg. nr. 2022/03357).
Teamet (ejerkredsen) er designeren selv, en svensk revisor, en svensk onlineadministrator og en dansk projektleder.
I november 2016 åbnede vi egen detailbutik på den hyggelige gågade i Malmø City.
Onlinesalg fra eget site: www.ryc.shoes
Popupbutikker i 2018 i København: Strøget: Østergade samt Tivoli: Halloween hvor vi som følge af vores nytænkende koncept vandt en konkurrence om en gratis bod.
CIFF modemesse i København i 2019.
Før vi blev ramt af coronaen var vores omsætning (2019) oppe på EUR 250.000.
Siden da har det ikke været muligt at få gang i omsætningen på tilsvarende niveau.
Vi har nu lukket butikken mens vi gør klar til det næste skridt. Det er her vi satser på at få en stærk investor med på holdet.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

RYC ApS

2200 København N

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind