Risskov, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Goldfit ApS søger investering

Goldfit ApS søger investering
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Udvidelse af produktsortimentet, samt branding & marketing

Indtil videre har vi brugt 0,- i alt på marketing såsom: Facebook og Instagram AdS. Vi har hidtil haft fokus på TikTok og infleuncere marketing. Siden febauar 2022 til dags dato har vi øget vores omsætning med 600%

Væksten har vist sig at komme fra produktudvidelse samt markedsføring via TikTok.

Vi søger investering på alt fra 250.000kr - 400.000kr, som skal bruges på yderligere produktudvikling og marketing/branding. Investeringen vil være med til at kunne træde ind i flere markeder nationalt, såvel som internationalt.

Det er en god investering fordi

Markedet har ændret sig og der er kommet nye indtrængere! Vi er et dansk brand inden for kvalitets kosttilskud. Vi ønsker at tilbyde kosttilskud og proteinnæring til den almene dansker, som er træt af det samme kedelige produkt vi har set på markedet det sidste årti. Vores mission er at bidrage med mest muligt værdi, i form af kvalitet og smag for pengene. Vi ønsker at innovere og yderligere udvikle produkter, som bidrager til fysisk træning og velværd.

I start 2022 startede vi med et produktsortiment bestående af kun 2 produkter. Heraf, er der blevet geninvesteret af flere gange og vi står idag med et produktsortiment på 7 produkter i skrivende stund, mens flere er under udvikling.

Vi er dybt overbeviste om at det her er en rigtig god investering for en enhver investor som har lysten og sulten til at være med til at træde ind i et stort milliardmarked.
Kosttilskudsindustrien er et stort marked, som er kommet for at blive. Det er ubenægteligt. Mere end aldrig før, og specielt i takt med de sociale mediers udvikling, skal vi altid præstere bedst muligt og konstant være i peak performance. Kosttilskud og proteinnæring bidrager til dette. Et energy-tilskud, protein-tilskud m.v, hjælper mange mennesker til en bedre hverdag på farten og når man skal præstere til fysisk træning.

Projektet er en god investering fordi, at du som investor, er med til at have indflydelse med et team bestående af passionerede, sultne, målrettet mennesker, som oprigtigt ønsker at skabe værdi for sine kunder.
Der er ingen tvivl om at vores produktudvidelse, samt marketing som er sket hidtil i 2022 har været med til at skabe vækst i virksomheden.
En investering er netop med til at du som investor kan være med, i et relativt tidligt stadie, på en vækstrejse.
Trods omstændighederne globalt med økonomiske vanskeligheder, inflation mv, har vi formået at skabe relativ god vækst fra start 2022 til skrivende stund.
Dette er IKKE en god investering, hvis man ikke har hungren og viljen til at skabe vækst. Er man derimod som investor, sulten og har lysten til at skabe værdi og forandring, så er dette en rigtig god investering.

Her er virksomheden i dag

Idag står virksomheden med en samlet øget vækst på 600% siden start 2022.
Idag står vi med et sortiment på 7 produkter, kontra 2 produkter i start januar.

Det er især på produktskalering, samt marketing/branding delen, hvor vi gerne vil have hjælp fra større selskaber som har erfaring med dette. Vi har et godt produktsortiment med kvalitetsbaserede kosttilskud og proteinnæring, som vi ønsker at skalere yderligere

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Risskov, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind