Shary Education ApS

København S, Danmark

Investering Lån

International EdTech B2C platform søger co-investor

International EdTech B2C platform søger co-investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 150.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Shary søger en visionær platforminteresseret co-investor, der sammen med en lead-investor (er fundet) skal bidrage med sparring og netværk på rejsen.

Co-investeringens størrelse er 125k i form af convertible notes, og skal med lead-investeringen bruges til at bygge platformen, onboarde de første brugere og markedsføring. Ejerne har trods fuldtid ikke behov for løn, og hele beløbet vil derfor blive brugt til at vækste og få selskabet fremad.

Skåret ind til benet forventer selskabet, med investeringen, at kunne:
- Udvikle og release platformen på web;
- Onboarde topstuderende fra 8 universiteter i Danmark;
- Tiltrække en kritisk masse (+20k) af brugere

Det er en god investering fordi

(Tertiær) Uddannelse er – på tværs af lande – ensformigt. Det man bliver undervist om i makroøkonomi eller biologi på Københavns Universitet er tilsvarende til, hvad man bliver undervist om i Berlin, London, New York og Shanghai. Danmark er et testmarked, og platformen er tiltænkt et internationalt formål.

Selskabets founder-team har både kommercielle og tekniske kompetencer og besidder erfaring fra startup-verdenen. Forretningsmodellen er 100% digital, hvilket gør det muligt at vokse relativt meget inden organisationens kompleksitet behøver at øges (ansættelser). Fordi produktet er en platform (markedsplads), er der potentiale for eksponentiel vækst.

Ejerne har været fuldtid og indsamlet original insights siden januar 2020 (hos TurnIvy) samt indskudt startkapitalen. Derudover vil de trods fuldtid ikke udbetale løn for i stedet at reinvestere så meget som muligt.

Her er virksomheden i dag

Universitetet er overvældende. Som studerende balancerer man mellem studie, arbejde, familie, sociale aktiviteter samt frivillige projekter, og formår derfor ikke altid at forberede til undervisningen. Heldigvis hjælper de topstuderende i ens klasse en. Hvis man kender dem. Hvis de har tid. Hvis de får noget til gengæld.

Shary er en platform, som forbinder topstuderende med studerende, der gerne vil eller har brug for at lære af dem. Platformen giver de topstuderende en mulighed for altid at blive kompenseret for deres ekstra indsats, og danner et netværk, hvor alle studerende kan finde den hjælp de har behov for; om der er tale om noter, opgaver, spørgsmål eller samtaler.

Teamet (på fuldtid) består af:
Tomas Zdychavsky står for den kommercielle del i selskabet:
- Uddannelse: Business Administration and Digital Management på CBS.
- Salg og startup erfaring.
Mikkel Pieler står for det tekniske:
- Uddannelse: Bachelor's degree, Software Development.
- Erfaring med at bygge IT-systemer hos Ørsted.

Shary udsprang af TurnIvy, som var en app (aktiv fra Okt/20 til Aug/21), der gjorde det muligt for universitetsstuderende at lytte til essenserne fra deres studier, on-the-go. Trods aktive brugere og omsætning indfriede appen ikke stifternes ambitioner, og de observerede følgende problemstillinger:
- Studerende vil gerne have individualiseret læring.
- At betale producenter for at lave content er ikke skalærbart.

Shary er stiftet i september 2021 og bygger på netop de læringer.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Shary Education ApS

København S, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind