Modern Media

Vejle Øst, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Søger partner

Søger partner
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Jeg søger 150.000 kr. til skubbe Sjovplakat i den rigtige retning. Med den rette viden og kapital er jeg sikker på at webshoppen har en masse potentiale til omsætte for millioner.

50% af beløbet vil blive brugt på markedsføring. 25% på udvikling af hjemmesiden. De resterende 25% til at komme ind på det skandinaviske marked.

Jeg ved at man med den rette markedsføring vil kunne få potentialet frem i Sjovplakat. Kunderne synes det er genial koncept og det synes vi ærlig talt også.

Det er en god investering fordi

Konceptet taler for sig selv og det gør reaktionen fra kunderne også. Rigtig mange har i dag en kæledyr som de elsker højt.

Jeg har en bachelor i international handel og marketing så jeg er ikke helt uvidende omkring det jeg fortager mig. Min partner har arbejdet med kundeservice før så hun står for den del.

Indtil videre har jeg investeret godt og vel 17.000 kr. Og det er markedsføringsmateriale i form af videoer.

Her er virksomheden i dag

Først og fremmest vil jeg pointere at jeg i marts 2022 opkøbte Sjovplakat fra en ejer som ikke prioriterede shoppen så højt og endte så med at sælge den til mig.

Sjovplakat sælger portrætter af kæledyr med unikke temaer. Det er nogle sjove plakater man kan have hjemme af sin hund, kat eller hvad man nu har som kæledyr.

Teamet bag sjovplakat er min kone og jeg. Jeg har en bachelor i international handel og markedsføring mens min kone er ved at læse til socialrådgiver. Hun står kundekontakten mens jeg står for at optimere virksomheden.

Omsætningen sidste år stammer fra tidligere ejer, hvor shoppen kun var aktiv i hele 5 måneder. Der blev i alt solgt for 32,783,00 kr.
Fra oktober 2021 til februar 2022 igangsatte han en kampagne og solgte for 41.170,00 kr.

Jeg har en forventning om at man godt kan ramme 500.000 i 2022, men det er taget i betragtning af at man har en god markedsføring og kapital.

Vi har været igang siden 3 marts 2022, men jeg er kommet til den konklusion at man skal have en større kapital en hvad vi kan tilbyde for at optimere hjemmesiden. Og så skal man også have en der har meget forstand på SoMe.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Modern Media

Vejle Øst, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind