Dianox

København Ø, Danmark

Investering Lån

Healthtech startup søger investor

Healthtech startup søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 11
Stiftet: 2019

Vi søger investering til at lancere et nyt health koncept til det nordiske og europæiske marked, som hedder Tell. Produktet består af et sundhedsabonnement, som kan tegnes via vores webshop på dianox.com, hvor kunden får et årligt sundhedstjek hjemmefra. Under sundhedstjekket måler vi kundens hormoner, vitaminer, mineraler, fedt samt en række gængse sygdomme som Diabetes, Parkinson's og Alzheimer's.

Det er en god investering fordi

Til dato har vi rejst næsten 3 mio. kr., og brugt de sidste 4 år på at udvikle vores patenterede diagnostiske bioteknologi, som gør at man fremover vil kunne teste for ernæringsstoffer som hormoner, vitaminer, kolesterol mm. gennem spyt i stedet for blod. Denne bioteknologi har enorm stort potentiale, og kan helt ændre vores tilgang til at blive diagnosticeret hjemmefra i stedet for at gå til lægen.

Her er virksomheden i dag

Vores produkt er CE-mærket til at sælge på det europæiske marked, og vi er derfor i fuld gang med forberedelser til produktlancering. Vores team består af 14 specialiseret medarbejdere inden for bioengineering, software engineering og marketing.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Dianox

København Ø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind