Lumant ApS

Vejle, Danmark

Investering

Lumant markedsplads for online kurser søger investor

Lumant markedsplads for online kurser søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2021

Vi søger 300.000 - 500.000kr til 10-15% (kan forhandles ud fra kompetencer)

Investeringen skal bruges til at skalere virksomheden, pengene skal bl.a. gå til markedsføring af platformen.

Det er en god investering fordi

Vores projekt er en god investering, fordi der er et kæmpestort potentiale i Edtech branchen. Analytikere spår at det globale marked for e-learning vil udgøre 375 billioner USD i 2026. I Danmark alene er der et marked på ca. 2 mia.

Vores platform er tilgængelig i Danmark, men vi har planer om at udvide til Skandinavien (Norge og Sverige) og derefter Europa.

Vores primære investering har primært bestået af af vores egne ressourcer i udviklingsarbejde, markedsanalyse samt at sælge konceptet til et antal instruktører.

Her er virksomheden i dag

Vores virksomhed tilbyder online instruktører en platform/markedsplads for online kurser. Kurserne er spredt udover et bredt spektrum, lige fra kategorier som Investering & Crypto, Hus & Have, Sundhed & Træning, Digital Marketing og mange flere. For vores brugere samler vi alle de bedste onlinekurser ét samlet sted og på den møde gør det nemmere at finde, udvælge og til sidst købe adgang til lige præcis det kursus man leder efter. Dette kan man bla. gøre ved at sammenligne priser, anmeldelser og en række andre kriterier.

Vores platform hjælper også også vores instruktører med markedsføring af deres kurser, så de slipper for selv at bruge ressourcer og tid på dette. Vi driver nemlig et stort annonceringsnetværk via betalt og organisk annoncering på sociale kanaler. Vi markedsfører platformen, men også kategorier og i nogle tilfælde enkelte kurser. For den service betaler instruktører et fee for hvert solgt kursus.

Vi er 3 personer bag, Rasmus Pedersen, Julius Lieberknecht og René Nielsen.
Vi har sammen stået for udviklingen og inddraget betakunder for at sikre den rigtige funktionalitet og brugervenlighed er på plads. Platformen er nu lanceret med foreløbig +50 instruktører med ombord.

Vi havde ingen omsætning sidste år, da vi er en nystartet virksomhed, vores fokus var på udvikling af vores software og konceptet.

Omsætningen afhænger af mulige investorer, som skal være med til at skalere virksomheden, primært omkring markedsføring men også videreudvikling af portalen samt penetrering af nye markeder.

Vi har været i gang i ca 1 år.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Lumant ApS

Vejle, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind