Risskov, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Torboli Danmark

Torboli Danmark
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 350.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Hej!

Min partner og jeg søger en investering til udvidelse af vores nuværende virksomhed Torboli Danmark.

Et nyt brand skal opbygges, som kan ramme den ungdommelige målgruppe i alkoholbranchen, hvor vi vil være det første umbrella brand der både har shots, vodka, sambuca & gin.
Selve produkterne er testet, og har fået meget god respons fra kunderne i både dagligvarebutikker, vinforhandlere og specialbutikker, yderligere på messer hvor vi på den ene solgte mere end en flaske hvert andet minut, ved at uddele smagsprøver.

Det vi vil opnå med investeringen er at opbygge et rigtig stærkt brand bag de gode produkter, som garanterer en stærk plads i alkoholsbranchen.

Derfor søger vi:
350.000 for 15 %
500.000 for 20 %
1.000.000 for 30%

Det er en god investering fordi

Vores case er helt ekstraordinær god fordi:
- Potentialet for det nye brand "Ballade Fabrikken" er rigtig stort. Der mulighed for at dominere salget af nogle de mest lukrative produkter i alkoholsbranchen. Med umbrella branded Ballade Fabrikken, er der mulighed for at lave sammenhæng mellem produkter, så der er mulighed for at blive skabt et fedt brand med et helt univers omkring sig. De produkter som kommer først er Ballade Shots, Ballade Vodka, Ballade Gin og Ballade Buca, hvor der yderligere er mulighed for udvidelse til flere salgskanaler såsom Ballade Levering/ Ballade Express, med levering af alkohol direkte til festen og Ballade Bar. Branded Ballade Fabrikken er interessant da det har mulighed for uendelige udvidelser både i form af salgskanaler, nye produkter og brandudvikling.

Her er virksomheden i dag

På nuværende tidspunkt er virksomheden Torboli Danmark fordelt i 15 forskellige forhandlere på Jylland samt 1 på Sjælland. Yderligere er der lidt online salg b2c.

I virksomheden Torboli sælges der på nuværende tidspunkt italiensk luksus likør i 14 forskellige smagsvarianter. Dette er produkterne der står i de forskellige forhandlere. Torboli henvender sig til den ældre målgruppe, som fokusere på at få noget i høj kvalitet som er luksuriøst, og giver dem en god smagsoplevelse.

I den anden virksomhed bliver der henvendt til den unge målgruppe, hvor de 6 bedste smagsvarianter, som kan bruges til shots fra Torboli, bliver benyttet. Producenten har så yderligere vodka, sambuca og gin, som er testet med god respons, som også skal køre under branded Ballade fabrikken.

Teamet bag Torboli er på nuværende tidspunkt 2 unge iværksættere på 21 år, som bor, samt har produktlager i Aarhus. Vi har begge erfaring med salg både b2b og b2c, samt ledelse.

Yderligere har virksomheden som har stået for visualiseringen af rebrandingen gerne villet investere i firmaet med deres tid, og blive en del af temaet. Dette består af en forretningsudvikler og en grafisk designer med mange års erfaring.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Risskov, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind