Frederik Kristensen

Århus C, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Den næste Messenger-app

Den næste Messenger-app
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2023

FORMÅL
Jeg vil udvikle en app (i første omgang til IPhone), der samler samtlige brugerens beskedtjenester i én app. Jeg vil gøre det med det pure formål at lave en exit, hvor virksomheden sælges til en af de store SoMe-giganter inden for fem år efter virksomheden startes.

PROJEKTET
I stedet for at brugeren skal åbne Imessage, Messenger, Instagram, Snapchat, Mail, Tiktok m.v. hver for sig, vil jeg lave en app, hvor brugeren kan besvare samtlige sine beskeder i samme app. Det vil effektivisere brugerens hverdag væsentligt.

INVESTERINGEN OG EJERANDELE
Jeg søger cirka kr. 2.000.000 til udvikling af appen og herefter cirka kr. 12.000 månedligt til at vedligeholde og forbedre den. Der vil undervejs formentlig være behov for yderligere kapitaltilførsel i forbindelse med yderligere udvikling.

Jeg forestiller mig, at du som investor får 80 % ejerskab mod at levere kapital og forretningsmæssig sparring, medens jeg sørger for den daglige drift og generel forretningsudvikling.

Med andre ord investerer du hovedsageligt dine penge og jeg hovedsageligt min tid.

Det er en god investering fordi

Messenger-appen blev solgt for $19 milliarder, svarende til kr. 134 milliarder. Idet vores app - udvikles den rigtigt - må betragtes som noget mere potent, er det mit mål, at exit er af tilsvarende karakter.

Da jeg er studerende, har jeg kun mulighed for selv at investere 100.000 kr. i projektet og tilføre mellem kr. 3-5.000 hver måned. Efter min uddannelse, vil jeg have mulighed for selv at tilføre mellem kr. 10.000-12.000 hver måned.

Her er virksomheden i dag

VIRKSOMHEDEN
Virksomheden er atter ikke stiftet. Jeg forestiller mig at stifte et driftsselskab i anpartsselskabsform gennem hvert vores holdingselskab for derigennem at opnå de gunstigste skatte- og hæftelsesfordele.

TEAMET
Pt. er der kun mig, Frederik Kristensen. Jeg læser til daglig jura på Aarhus Universitet og færdiggør min kandidat i sommeren 2023, hvorefter jeg påtænker at begynde som advokatfuldmægtig. Jeg har arbejdet med advokatvirksomhed i tre og halvt år, og jeg har derfor solid erfaring både med forhandling og kontraktudarbejdelse såvel som generel konflikthåndtering.

Jeg har anbefalinger, der bekræfter, at jeg er løsningsorienteret og forhandlingsteknisk dygtig: Det er derfor min påstand, at jeg kan lave gode aftaler med de nødvendige medspillere undervejs i projektet og dermed bane vejen for appens succes.

FORVENTET OMSÆTNING
Omsætningen forventes at være nul, da appen efter min opfattelse skal være FOC (free of charge) for at slå igennem. Der findes betalingsalternativer, men det ligger i deres natur, at de ikke udbredes til samme skare af mennesker.

Appens succes afhænger af, at den udbredes til en bred kreds af forbrugere. Til gengæld skal appen indsamle persondata og muliggøre dannelsen af en reklameplatform.

I takt med at appens brugerantal stiger, stiger værdien af den mængde persondata vores virksomhed er i besiddelse af også - værdien i virksomheden er med andre ord mængden af brugere, og den skal bruges til slutteligt at lave en exit i form af salg til eksempelvis Meta.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Frederik Kristensen

Århus C, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind