Unity

Frederiksberg, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

"Unity" universet for sammenhold i sygdom

Stadie: Idefasen
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Unity søger 600.000 til udvikling af app. Ved oprettelse af appen bliver det muligt at patienterne får glæde af universet.

Det er en god investering fordi

Jeg er sygeplejerske og ønsker at gøre en forskel. Ikke kun overfor mine patienter men på et nationalt (og globalt plan). Ønsker du også at hjælpe den enkelte med at komme bedre igennem sit sygdomsforløb, så er dette investeringen for dig.

Her er virksomheden i dag

Jeg er en 25-årig sygeplejerske som er i færd med at udviklet et univers, hvor patienter kan mødes og snakke med hinanden om lige præcis de problemstillinger, som den enkelte måtte have.

Jeg opdagede på mit arbejde på medicinsk brystkræft ambulatorie, at mine patienter har et afsavn til at snakke med nogle i samme situation som dem selv. Jeg greb idéen og er nu i færd med at udvikle virksomheden Unity. Formålet er her at omfavne patienterne på en ny måde og på et højere og mere personligt niveau end sundhedsvæsnet nogensinde vil kunne imødekomme. Dette med belæg for at sundhedsprofessionelle ikke kan imødekomme den individuelles behov i samme grad, som medpatienter, fordi de ikke har mærket sygdommen på egen krop.
Dette er et unikt behov som flere og flere patienter efterspørger.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Unity

Frederiksberg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind