DK AMBULANCETJENESTE ApS

8960 Randers SØ

Investering Lån

Ambulancefirma overfor generationsskifte

Senest opdateret: 26-07-2022
Ambulancefirma overfor generationsskifte
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 5.000.000 kr.
Ansatte: 45
Stiftet: 2008

Når du er på ferie i Sydeuropa og bliver syg eller kommer til skade dækker din danske offentlige sygeforsikring hospitalsindlæggelse og behandling i udlandet.
Men i modsætning til hvad mange tror, så skal du selv betale for hjemrejsen til et dansk hospital. Her kommer DK-Ambulancetjeneste ind i billedet.
Vi er et firma som hovedsageligt beskæftiger sig med at få hentet folk hjem igen - i en ambulance vel og mærke.

Vores primære kunder er bl.a. SOS International og Falck Global Assistance.
De patienter vi kører er derfor hovedsageligt forsikringskunder i disse selskaber.
Men det hænder også, vi har private kunder/patienter uden rejseforsikring som betaler ved "kasse 1" for at blive hentet hjem.
Nogle gange kører vi f.eks. ned til Paris eller Wien og henter folk hjem. Andre gange henter vi dem fra ambulancefly i danske lufthavne som Billund og Roskilde.
Når vi ikke beskæftiger os med dette er vi et af de største firmaer i Danmark inden for afholdelse af ambulancevagter til motorløb underlagt Dansk Motor Sports Union.
Vi er en fast bestanddel af Jyllands-Ringen og Ring Djursland, når de afholder TCR løb.
DASU har strenge krav om der skal være en ambulance standby ved afholdelse af disse løb.

For at man kan kalde et køretøj "ambulance" skal den følge ambulancebekendtgørelsen. Det betyder at der skal være en ambulancebehandler eller paramediciner ombord på køretøjet som alle er underlagt samme uddannelse og autorisation hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Uddannelsen tager i dag 3 år og 7 mdr samt yderligere 6 mdr for at blive Paramediciner.

Til dette formål har vi i dag 6 fuldt udstyrede ambulancer efter forskrifterne.
5 ambulancer i København med 4 fuldtidsambulancefolk samt 35 mand på deltid (timelønnede)
I Kbh sidder ligeledes administrationen. I Randers har vi i dag 1 ambulance stående med ca 50 mand på deltid/tilkald. Inden længe gerne 1 fuldtidsansat.
Vi betjener dermed hele landet og omsætter pt for 1-1,5 mio om måneden.
Vi har ligeledes egen korpslæge som udstikker retningslinier og medicininstrukser for vores ambulancefolk, hvoraf de fleste til daglig kører akutambulance i Regionerne.

DK-Ambulance har eksisteret siden 2008 og ejes i dag af Jan Møllegaard som sammen med hans kone Susanne Møllegaard forventes at gå på pension inden 1/7-23.
Firmaet skal derfor have ny ejer, og med 12 års erfaring i branchen som uddannet paramediciner og gammel ansat i firmaet, er det derfor nu oplagt og firmaets interesse, at nøglerne bliver givet videre til den rette.

Det er en god investering fordi

For at overtage DK-Ambulance kræver det en investering i et størrelsesleje der hedder ca. 4-5 mio kroner. Og hvad får man så for de penge, tænker du nok?
Helt konkret står DK-Ambulance over for en ny æra, hvor vi skal tage springet fra at være et mindre selskab til et større selskab. Det kommer til at koste blod, sved og tårer.
Men vi skylder vores kunder at kommer op i et helt nyt højere gear og fremstå mere professionelt og moderne.
Dette kan bl.a. betyde en investering i nyt udstyr. En defibrillator og båre koster hurtigt 150-250.000 kr stykket hvoraf nye ambulancer som køretøj hurtigt koster op mod 1 mio stykket færdigbygget.

Ideerne, kundegrundlaget og potentialet er der men der er også andre bejlere til selskabet. Så tiden er knap. Det er nu det skal udføres og realiseres for vores vedkommende. Først til Mølle(gård)

Her er virksomheden i dag

En investering/lån i DK-Ambulance vil være en alternativ og anderledes vej at gå - på den gode måde. Det er en yderst speciel branche, hvor der ikke er mange konkurrenter og branchen har mange interessante muligheder, som bare ventet på at blive udnyttet. Men det er samtidig værd at bide mærke i, at der ikke er plads til fejl. Covid19 har unægtelig haft lagt en dæmper på rejseaktiviteterne de sidste par år. Firmaet relancerede i de par år sig selv som podefirma. Vi havde private firmaer som kunder, men det vil fremover være muligt at oprette testcentre på landsplan i stil med Falck, som vi er godkendt til hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Hvis det skulle blive aktuelt igen.
Ambulancekørsel er og bliver nu stadig firmaets hoveddomæne.
Økonomien er vigtig, og for at tage et eksempel kan undertegnede som uddannet paramediciner nedbringe lønudgifterne ved selv at køre ture i firmaet. Ligeledes er det muligt for min bedre halvdel fremover at sidde med alt administration, PR, bogføring og løn. Nøjagtig som Susanne Møllegaard gør det i dag.

Det unikke potentiale i vores case er at det forhåbentlig inden for en årrække el. to er muligt at udvide kundekredsen ved at byde på akut 112-kørsel for Regionerne og vinde et delområde. Firmaet har tidligere været prækvalificeret til dette.
Vi kører allerede i dag for regionerne (Region Syd, Region Sjælland og Region Midt) og udover dem for at tage et udsnit; tæller nuværende kunder bl.a.:

SOS International
Falck Global Assistance
Babcock SAPO Helicopters
Europæiske
Bupa
Gouda
One Call Medical Transport (USA)
MedAssis (Israel)
Dansk Røde Kors
Adskillige motorløbs, speedway og gocart baner
Private kunder

Men interessen og visionen har hele tiden været, at DK-Ambulance en dag driver en af de ambulancer der kommer, når du ringer 112!

Virksomhedsplan haves ved interesse. Tøv ikke en kende med at ringe på 51266508 eller skriv på mail: [email protected] hvis der er hvilket som helst spørgsmål.
For mere info se ambulance.dk eller vores Facebook-side: DK-Ambulancetjeneste

Tak for din opmærksomhed.

Philip Kors

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

DK AMBULANCETJENESTE ApS

8960 Randers SØ

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind