MC-REJSER ApS

2625 Vallensbæk

Investering Bestyrelse/rådgivning

MC-Rejser, rejsebureau med speciale i motorcykelrejser

Senest opdateret: 20-03-2023
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 1995

MC-Rejser til salg – Bliv ejer eller medejer – eller måske investor.

Motorcykelrejsebureau med speciale i grupperejser til USA er til salg helt eller delvist, eller åben for investor der kan medvirke til at bringe os op i næste liga.

”Don’t dream while living – live your dream”

Drømmer du om at blive ejer eller medejer af Danmarks førende motorcykelrejsebureau – og fortsat give gæsterne en oplevelse for livet, har du nu chancen for at blive en del af denne unikke oplevelsesverden.

Vi er i god vækst og søger en køber/partner/investor der kan og vil medvirke til at bringe selskabet op i næste liga.

MC-Rejser er et modent dansk rejseselskab, der i sin oprindelige form blev grundlagt i 1995. Vi arrangerer grupperejser på Harley Davidson og Indian motorcykler med dansk rejseleder primært til USA, men også til Vietnam, Columbia og Sydafrika. Vi står selv for hele produktionen og afviklingen af rejserne til USA, mens vi arbejder med lokale partnere på de øvrige destinationer. Vi kører selv som rejseleder i USA, men har også rutinerede freelance rejseledere tilknyttet.

Efter mange års gode oplevelser med hundredvis af gennemførte rejser og tusindvis af gæster, er det nu blevet tid til at køre næste generation i stilling til at overtage driften/selskabet.
Vi startede denne proces for et par år siden, men Corona pandemien og dennes indvirkning på rejsebranchen, satte en naturlig bremse i processen.
2022 har været, et hektisk genstart år at og vi har haft fuld fokus på at drive forretningen, men nu er det tid til at genoptage salgsprocessen.

Vi har derfor besluttet at sætte MC-Rejser til salg helt eller delvist. Vi søger en køber, partner eller investor der kan styrke selskabet professionelt. Som udgangspunkt er hele selskabet til salg, men om overtagelsen skal være up front eller i en glidende proces over en årrække er ikke væsentligt. Selskabets nuværende operationelle ejer er indstillet på at indgår i en overdragelsesfase på eksempelvis 3-5 år, hvis det ønskes.

Vi søger en stærk partner der kan medvirke til at bringe selskabet op i næste liga. En partner som aktivt deltager i vores målrettede indsats på at udnytte vores ikke ubetydelige potentiale. Om du er stærk på SOME, på relationer til gæster, er en god fortæller, er entreprenør, har et stort netværk i MC og rejseverdenen, eller du bare drømmer om at slå en kolbøtte og kaste dig over en nyt projekt, er ikke afgørende. Dit engagement og drive og ikke mindst din vilje til aktivt ejerskab til selskabet og dets udvikling, er afgørende for den fremtidige succes.

Vi har haft fuld ordrebog i 2022, og 2023 ser lovende ud, og følger budgettet. Vi er i relativ god form, og er kommet godt igennem Corona nedlukningen, og vi forventer at komme styrket ud af den globale krise i 2022.

Det er en god investering fordi

Om du er professionel investor der professionelt kan medvirke til selskabets vækst, motorcykel entusiast der elsker det fri liv og som brænder for at give vores gæster en på opleveren, eller du har solgt din virksomhed og ønsker at slå en kolbøtte i en ny spændende verden, er rejsebranche personlighed der vil have foden i eget hus, eller måske noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende er at du er forretningsorienteret, at du brænder for produktet og selskabet, og ikke mindst elsker at dele alle de storslåede oplevelser med vores gæster med stor entusiasme og indlevelse.

Vores løfte til vores gæster:

Motorcykelrejser er meget mere end endnu en “rejse” – det er en livsstil, en passion, et kald, en oplevelse og en trang.
En trang til de åbne veje, nye mennesker og fællesskab.
Vores ambitioner er høje, når det gælder kvalitetsrejser på motorcykel – vi vil tilbyde det bedste, det meste og det sikreste.
Alt sammen er til for at sikre, vi tager dig med til de store oplevelser, masser af sjov, nye venskaber og den ultimative frihedsfølelse i et fællesskab som deler passionen for motorcykler, og alt det indebærer.
Vi gør det for oplevelserne, livsstilen og den fascinerende kultur – vi elsker vores “arbejde”. Vi er på vejene med dig fordi, vi elsker at køre motorcykel og gerne vil dele vores MC passion med dig. Vores mål er at vise dig alle de storslåede oplevelser, fantastiske scenarier og den gennemgående gæstfrihed i møder undervejs.

MC-Rejser blev i sin oprindelige form grundlagt i 1995, og den nuværende ejer overtog selskabet fuldt ud i 2010. MC-Rejser var og er pioner indenfor motorcykel rejser specielt i USA, og har siden starten været kendt for et højt professionelt niveau.
Den nuværende ejer begynder at se pensionstilværelsen langt ude i horisonten, så det er ved at være tid at tænke på et generationsskifte

Her er virksomheden i dag

Markedet:
Danmark udgør 60-65% af vores kundeunderlag, og derudover har vi salgsaktiviteter i Sverige, Norge og England, som samlet udgør de resterende 30-35% af vores omsætning. Vi har gode erfaringer i disse lande hvor der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale, hvor vi indtil nu kun har kradset i overfladen.

Produktet:
Vi arrangerer grupperejser med dansk/nordisk rejseleder hvor stort set alt indgår i prisen, på nær fortæring. Vores hold består typisk af 15 motorcykler hvor rejselederen kører forrest på MC og en følgebil kører bagerst. Følgebilen medbringer gæsternes bagage og kolde forfriskninger. Flyrejse, hotel, motorcykel og forsikringer indgår i rejsens pris, og på flere ture er der indlagt adskillige sightseeing oplevelser i prisen.

Vi har et standard, program på 10-12 ture som man kan melde sig til individuelt, og derudover gennemfører vi 2-4 custom ture årligt for lukkede grupper, typisk for MC klubber, vennegrupper, virksomheder og lignende.

Markedsføring;
Vi har en dansk hjemmeside www.mc-rejser.dk med høj organisk rating på Google, en engelsk hjemmeside www.motorcycle-travel.uk, og vores svenske hjemmeside går live ultimo marts 2023 www.mc-rejser.se.

Vi deltager på MC og Feriemesser i Danmark, Sverige og Norge, samt på de vigtigste MC træf i Danmark og Sverige.

Vi har ca. 7.800 følgere på Facebook og ca. 1.200 unikke modtagere af vores nyhedsbrev.
I runde tal har vi en gensalgsrate på 40% og en typisk gæst køber 3 rejser på 10 år.

Prisen på vores rejser svinger fra 24.000 til 41.000 DKK og er fra 12 til 21 dage.

Omkostninger:

Selskabet har kun 1 fastlønnet fuldtidsmedarbejder, alle andre medarbejdere er tilknyttet som
Freelance inklusiv, rejseledere, sælgere, følgebil chauffører, bogholderi, SOME aktiviteter og vedligeholdelse af vores hjemmesider.

Vores største indirekte omkostningspost er markedsføring, herunder deltagelse på messer og træf, udarbejdelse og tryk af high-end brochure på 3 sprog samt SOME annoncering.

Vi har freelance provisionslønnede sælger i Jylland, i Sverige og i England, samt søger en tilsvarende i Norge.

Styrker:
Vi har et rigtig godt ry og selskabets styrke er helt klart vores position på markedet som værende top professionel med et top klasse produkt.
Vi laver ikke Danmarks billigste motorcykelrejser, vi laver Danmarks bedste, hvor gæsten og oplevelsen er i fokus.
Vi har stort set kun positive anmeldelser, og vores gæster er meget loyale.

Svagheder/udfordringer:
Vi har som nævnt et stort uudnyttet potentiale som vi har vanskeligt ved nå, da vores organisatoriske setup er tæt på max kapacitet.

Som nævnt indledningsvis ønsker vi også et generationsskifte indenfor de kommende år, og har på den baggrund iværksat denne hele eller delvise salgsproces.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

MC-REJSER ApS

2625 Vallensbæk

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

<strong>Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber</strong>

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

TV-kok finansierer unik kogebog til den sunde kageelsker

Jesper Helmin, en af stifterne af forlaget, fortæller, at han kom i kontakt med Hannah Grant, da hun søgte kapital på Capino.dk til at trykke et nyt oplag a... læs mere

Guide til privat lån til virksomhed: Find det bedste erhvervslån til din virksomhed

Flere og flere virksomhedsejere vender sig mod private lån og investorer som en alternativ løsning for at skaffe kapital til deres virksomhed. Denne guide vi... læs mere

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind