Tapapal

Køge, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Global Peer Review Network - Microsoft Word Add-On

Global Peer Review Network - Microsoft Word Add-On
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2020

Målet med fundingen er at få bygget et MVP produkt hurtigt og at komme til marked. Der kan senere udbygges på plug-innet, men vil allerede efter MVP fasen kunne genere stabile egne indtægter.

Investeringen skal gå til at opbygge:
- Database logik.
- Hjemmeside
- Plug-in til Word.
- Markedsføring
- Lønninger.

Det er en god investering fordi

Tapapal bygger videre på idéen om vidensdeling, samt at forbinde folk til at hjælpe hinanden med deres korrektur samt universitetsopgaver.
Der er med forretningsmodellen mulighed for at skalere hurtigt, markedet er stort og i øjeblikket utappet. I øjeblikket findes der ikke nogen løsning der kan tilbyde netop det som Tapapal kan.

Her er virksomheden i dag

Tapapal er en virksomhed med et stort potentiale inden for E-learning. Navnet kommer sig af "Tap a Pal" Prik en ven på skulderen, og er netop hvad produktet går ud på. Vi vil forbinde verdens studerende på længere videregående uddannelser med hinanden, for at de kan hjælpe hinanden med opgaveskrivning direkte i Microsoft Word, og derved gøre hverdagen nemmere som studerende for at skrive gode opgaver.

Internettet har siden tidernes morgen været fyldt med fora og hjemmesider, hvor hjælp er nemt at hente. Et eksempel som dette er Github inden for programmering.
Tapapal vil gøre denne service til en indbygget peer-to-peer network i Word, skriv din opgave, få feedback fra andre studerende direkte i word mens du skriver, løft niveauet på din opgaveskrivning, og det hele er gratis. Nemt, hurtigt og forbundet med alle medstuderende i hele verden. Produktet er i idéfasen, og har allerede ved MVP fasen mulighed for at skalere kraftigt.

Teamet vil bestå af investeror(er) med viden inden for Software og skalering, en Produktchef med startup erfaring, samt to dedikeret udviklere til front-end og back-end.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Tapapal

Køge, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind