Esport Service

Vejle, Danmark

Esport virksomhed søger kapital - stor USA ordre

Vi søger til

Vi har fået en stor ordre på undervisningsmateriale til de tre spil; FIFA, League of Legends og Counterstrike Global Offensive. Vi har behov for ekstra mandskab for at levere denne ordre og det er primært det vi søger investeringen til.

Den investerede kapital vil altså gå til lønninger.

Investeringen skal gøre det muligt for os at levere denne ordre og få hul igennem til denne kunde I USA som kan give mange flere opgaver i fremtiden.

Det er en god investering fordi

Vi har en lang erfaring indenfor vores felt og vi ved at det vi leverer er af høj kvalitet. Investeringen her er det eneste der står i vejen for at vi kan levere denne ordre.

Der er 14.000.000 elever i målgruppen. Vi er forbi proof of concept punktet her i DK, og har fremvist salg de sidste par år. Partner bringer også en trackrecord med fra USA, som fremviser salg baseret på sidste år. Vores plan er at komme med 3 spil, hvoraf 2 af disse har den største interesse på det nordamerikanske marked. 200 millioner spiller spil hver uge, primært i målgruppen her.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden lever idag primært af at sælge Esport undervisning til skoler og uddannelsesinstitutioner, men har også gennem tiden leveret en stribe af andre ydelser baseret på vores lange erfaring med Esport som strækker sig helt tilbage til 90'erne.

Teamet er sammen sat af erfarne mennesker med kompetencer indenfor IT, uddannelse, sport, ledelse og forretningsudvikling samt Esport.

Vi har et enormt netværk indenfor Esporten i Danmark og Europa og nu er vi også ved at få hul igennem til det amerikanske marked.

Produkt eller prototype
Jeg søger:
Investering
Status:
Produkt eller prototype
Jeg skal bruge:
1.000.000 kr.
Ansatte:
7
Stiftet:
2016
Jeg er i følgende branche(r):
Uddannelse rådgivning

Se også disse relaterede kapital annoncer