8700 Horsens

Investering Lån

www.kontinue.dk

Senest opdateret: 16-05-2023
www.kontinue.dk
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2020

Virksomheden søger kapital til

Jeg søger omkring 500.000 kr

Kontinué er en dansk webshop og fysisk butik, smed fokus på ansvarlige, primært danske brands inden for modesegmentet. Vi har fokus på tøj i bedre materialer, produceret mere ansvarligt. Alle brands er nøje udvalgte og mange af dem med begrænset distribuering, for at holde høj efterspørgsel. Vi repræsenterer nogle af de største danske brands på dette område, som Aiayu, Skall Studio. AF Agger, Bisgaard, Knowledge Cotton, Lea Hoyer og mange flere.

Vi søger investering til at flytte vores fysiske butik, samt til at øge vores varelager for at vækste vores omsætning.
Vi ønsker at flytte fra de 2 små lokaler, vi har i dag ( webshop & butik er på 2 lokationer) til en samlet butik, hvorfra vi kan drive hele forretningen. Omsætningsfordelingen er ca. 1/3 fysisk butik, 2/3 webshop. Yderligere skal vi bruge penge til at entrere udenlandske markeder enten i efteråret 2023 eller start 2024. Vi er ved at kortlægge potentialet i enten Sverige eller Frankrig som start.
Vi har allerede lidt omsætning fra udlandet, men annoncere slet ikke, ligesom vores .com side ikke er optimeret endnu.

Jeg søger primært en investering, som kan tilbagebetales løbende.

Det er en god investering fordi

Vi har allerede opbygget en god omsætning på både webshoppen og i butikken. Horsens er Danmarks 8. største by, men har efterhånden et halvkedeligt udvalg af detailbutikker i midtbyen. Jeg sørger for at vi repræsentere brands, som ikke tidligere har været i Horsens. Med den store tilflytning byen oplever, kan vi høre at vi dækker et behov hos de som kommer til byen fra Århus, hjem fra København osv.

Ved at flytte butikken til et større lokale, kan vi bedre vise de smukke ting vi sælger og jeg ved at vi fra 1. dag kan øge omsætningen i butikken. Det salg vi laver fra butikken har en bedre avance end online, da vores kunder i butikken ikke forventer rabatter mv.
Vi har skabt et univers som ellers kun findes i større byer.

Potentialet er langt større end den forventede omsætning. Jeg har tilsagn fra vores 2 bedste leverandører om at de bidrager til shop in shop miljøer i en evt ny butik ( uden omkostning ) og et større medansvar ift varepakke, betalingsbetingelser, blokordre for at vide vi kan holde varerne hjemme mv.

Online har vi skabt en brugervenlig oplevelse, med mange daglige besøgende og en omsætning i flot vækst.
Vi har +7.000 følgere på instagram

Vi ser også et stort potentiale for at annoncere i udlandet, da efterspørgslen generelt på danske brands er stor.

Her er virksomheden i dag

Vi sælger i dag primært tøj fra stærke danske brands som Aiayu, Skall Studio og mange flere. Vi har fokus på ansvarlighed og et mere bæredygtigt forbrug af tekstiler.

Jeg ejer alene virksomheden, men har 3 deltidsansatte som hjælper med den daglige drift. Vi har en lille fysisk butik, som står for 1/3 af vores omsætning, og de piger tager sig primært at salget deroppe. Jeg selv varetager alt fra indkøb, vedligholdelse af sociale medier, webshop, konceptudvikling mv.

Min baggrund kommer fra samme branche, hvor jeg igennem de sidste 15 år har arbejdet hos større danske koncerner som Samsøe & Samsøe ( butiksbestyrer, indkøb, personale mv) Bestseller ( produktudvikling, marketingsansvarlig, expression manager) og har de sidste år arbejdet selvstændigt hvor jeg driver content og visuelt marketing for mindre virksomheder.

Jeg startede kontinue.dk fordi jeg synes der manglede sådan et koncept i en tid, hvor forbrugeren endelig er blevet mere bevidst omkring tekstilbranchens indvirkning på miljøet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

8700 Horsens

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

TV-kok finansierer unik kogebog til den sunde kageelsker

Jesper Helmin, en af stifterne af forlaget, fortæller, at han kom i kontakt med Hannah Grant, da hun søgte kapital på Capino.dk til at trykke et nyt oplag a... læs mere

Guide til privat lån til virksomhed: Find det bedste erhvervslån til din virksomhed

Flere og flere virksomhedsejere vender sig mod private lån og investorer som en alternativ løsning for at skaffe kapital til deres virksomhed. Denne guide vi... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind