Goboomit

9900 Frederikshavn

Investering Bestyrelse/rådgivning

Goboomit Liveshopping og kampagne søger Investor

Senest opdateret: 07-11-2023
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

Goboomit er en dynamisk app og online platform, der giver virksomheder mulighed for at interagere med deres målgruppe på nye og engagerende måder.
Med Goboomit kan du:

• Gå live med produkter og kampagner og nå ud til potentielle kunder realtid.

• Oprette live shopping-oplevelser, konkurrencer og eksklusive tilbud for at tiltrække opmærksomhed og øge salget.

• Samarbejde med influencers og udvide kundebasen.

• Få adgang til brugervenlige værktøjer og dashboards til at spore salg, kampagner og meget mere.

Ideen med Goboomit er at løfte kampagner og Live Shopping til et helt nyt level, at skære det sociale medies “larm” fra og udnytte samt omgå den styring der ligger i algoritmen på de sociale medies platforme.

Dette betyder, at indhold, kampagner, tilbud mm. vil blive set af en bredere målgruppe, hvilket kan hjælpe både influencers og virksomheder med at udvide og øge synlighed.

Med Goboomit giver vi ligeledes dygtige Influencers en arbejdsplads, som gør det nemt og overskueligt med få klik, at arbejde med virksomheder og kampagner.

Goboomit er stadig i en rivende udvikling og i gang med mange nye features allerede.

Virksomheden søger kapital til

Vækst, eksekvering og markedsføring.

Vi søger en investorer og samarbejdspartner, som kan bidrage til eksekvering og vækst, både igennem eksisterende netværk samt med kendskab til digital marketing, heriblandt SEO og sociale kanaler.

Det er en god investering fordi

Goboomit er bygget op på innovativ iværksætter - blod, sved og tårer. Teamet består af:

Christina Frimer Zinn CEO- Co-founder, kreativ visionær og gør-det-selv kvinde. Christina er en dedikeret mor til 3 børn, der jonglerer mesterligt mellem familielivet og hendes rolle som medejer af Goboomit.
Hun er kendt for sin kreative tilgang til udfordringer og sin evne til at omsætte ideer til virkelighed.

Christina er ikke kun en visionær, men også en gør-det-selv kvinde, der bringer en unik dynamik til vores team. Hendes dedikation og evne til at tænke uden for boksen har bidraget afgørende til innovationen i Goboomit. Christina er en inspirerende figur, der motiverer til at udforske nye horisonter og skabe fantastiske oplevelser for vores brugere.

Mathilde Frøsig Trie- CEO og Co-founder, er kendt for sin arbejdsomhed og beslutsomhed. Hun er mor til 3 børn og formår på imponerende vis at afbalancere sit travle familieliv med sit arbejde. Hun er aldrig bange for en udfordring og giver aldrig op. Hendes vedholdenhed er afgørende for vores succes, og hvad der gør hende ekstraordinær er hendes evne til altid at se en løsning i selv de mest komplekse situationer. Mathilde finder konsekvent vejen frem og er en inspirerende drivkraft for vores team. Hendes dedikation og urokkelige tro på, at der er en løsning, har været afgørende for at overkomme hindringer og skabe fantastiske resultater for Goboomit.

Jim Petersen, IT ansvarlig. Jim er far til 2 og har en skattekiste af erfaring fra sit ophold i udlandet, hvilket har beriget hans perspektiv. Han er en teknisk ekspert med en dyb viden om branchen og er kendt for sin dedikation. Jim fordyber sig altid i problemer og udfordringer indtil løsningerne er frembragt.

Rasmus Enghave, PHP udvikler, fullstack - far til 2, kendt for sin optimistiske tilgang og dygtige skarpe hjerne. Han er vores all in guy, som styrer kode og sikkerhidsoptimering med hård hånd.

Vi har en fantastisk dynamik og synergi, som markerer Goboomit meget tydeligt. Udover en fantastisk case investerer du også i en forretning, som har et kæmpe potentiale. Influencer marketing er det nye sort. Industrien har på globalt plan omsat for godt 10 milliarder dollars 2022 og dette tal ser kun ud til at stige. Virksomheder kæmper med svære algoritmer, følgerjagt og det at bryde igennem lagene på Meta og Youtube. Det løser vi med en banebrydende APP, som fokuserer på det der er vigtigt.

Her er virksomheden i dag

Goboomit er lanceret. Vi møder stor interesse, men vi mangler det sidste skub for at nå ud over rampen. Her mangler vi en indsprøjtning og den helt rigtige kompetence som indgå i vores fantastiske team.

Vi mangler volume og hjælp til at komme ud i rampelyset.
Gejst, vilje og ideer skyller ind over teamet hver eneste dag.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Goboomit

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Privatlivspolitik og databeskyttelsesforordningen

Hvorfor indsamler Capino data om dig? Det er forskelligt, hvilket formål vi har med indsamling af dine data. Herunder kan du se en række mulige eksempler ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind