8000 Aarhus C

Investering

Hiar - inaktiv annonce

Senest opdateret: 15-02-2024
Hiar - inaktiv annonce
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 0 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2024

Hvad laver virksomheden?

Hiar er en online platform, hvor jobsøgende kan oprette deres profil og lave videoansøgninger som alternativ til den traditionelle skrevne ansøgning.

Faktisk er ansøgningerne hos Hiar en blanding af en traditionel ansøgning og så en indledende samtale. Her er nemlig brugt AI til at "interviewe" ansøgeren, som så svarer i mindre videoklip. Alt sammen sker i et naturligt flow på hjemmesiden, så man skal ikke selv opfinde et "manuskript", redigere videoer og uploade til forskellige steder.

En Hiar-ansøgning er et direkte alternativ til den skrevne ansøgning og kan derfor bruges til at søge stort set alle jobs.

Produktet taler især til det yngre segment, men er i virkeligheden for alle. Covid lærte de fleste af os at blive fortrolige med remote arbejde og online møder, så hvorfor ikke også tage jobsøgningen med ind i den nye tid?

Forretningsmodellen er i første omgang en abonnementsløsning for den jobsøgende. Der vil være en gratis udgave og en betalt udgave i omegnen af 100kr./mnd (freemium).

Virksomheden søger kapital til

Jeg søger en investering til at kunne færdigudvikle og gå i markedet med Hiar. Jeg har udviklet på Hiar siden efteråret og er klar til lancering omkring 1. marts.

En investering på Kr. 300.000 vil betyde en burn-rate på omkring 6 måneder - vel og mærke uden anden indtjening, hvilket er stærkt forventet inden da.

Det er en god investering fordi

Hiar er en god investering, fordi potentialet er enormt, markedet er klart og jeg er den rigtige til at bygge og lancere produktet.

Jeg har erfaring som iværksætter og faglig erfaring som udvikler og leder i små og store virksomheder. Min passion er iværksætteri og Hiar startede som et hobbyprojekt, som jeg ikke kunne lægge fra mig igen. Jeg har brugt utallige sene aftentimer på at bygge produktet og er nu klar til at gå all-in.

Der er indtjening fra 1. kunde og der skal ikke først opbygges en "kritisk masse" eller lignende.

Det er en god investering fordi der er store spillere på markedet, der ikke er i direkte konkurrence, men som ikke kan indgå at være interesseret i platformen. Det giver potentiale for evt. at lave et exit senere.

Her er virksomheden i dag

Hiar er under udvikling og p.t. er en prototype tilgængelig. Jeg regner med at kunne lancere omkring 1. marts.

Virksomheden består af undertegnede (Simon Degn) og min tidligere arbejdsgiver, der har en mindre ejerandel mod at jeg p.t. arbejder fuld tid på projektet.

Siden jeg delte min egen Hiar-profil for to uger siden, har der været pæn interesse fra både investorer og konkurrenter. Jeg er her nu for at afdække alle muligheder.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind