Stephen

Danmark

Økonom med international baggrund og eget ejendomsfirma

0 kr. - 1.000.000 kr.

Jeg er interesseret i det stærke og varierede team, med mennesker som allerede supplerer hinanden godt.

Der skal være en forståelse af virkeligheden og med det menes en analyse og forståelse af det marked man ønsker at deltage på. Det er tanker iværksættere skal have gjort sig.

Iværksætterne skal selv have hånden på kogepladen. Dvs. at de selv skal være investerede i deres startup.

Jeg er nysgerrig omkring de fleste områder og teknisk krævende ideer er lige så interessante som markedsklare forbrugerprodukter.

Jeg kan bidrage med:

Jeg har selv drevet ejendomsvirksomheder siden 2007 og har analyseret investeringer de seneste 14 år. Så selskabs- og skatteret, låneforhandlinger og generel virksomhedsdrift.

Har studeret international ledelse og arbejdet 4 år i England, Frankrig og Tyskland og har derfor et internationalt præget netværk. Dvs. jeg har kontakt med forskellige markeder i Europa.

Er Cand. merc. i Finansiering og Regnskab. Jeg har en god forståelse for selskabers værdi og hvordan de finansieres.

Jeg har i ti år beskæftiget mig med frivillig ledelse i Erhvervsnetværket JCI og har derfor i kombination med mine uddannelser en god forståelse for organisation og ledelse både i teori og praksis. Konflikt er sjældent den bedste løsning.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind