Erhvervslån

Få et erhvervslån via vores private investorer.
Lån til firma eller investering i eget selskab.

Modtag lånetilbud fra investorer Hvordan fungerer det?
Virksomhed der har fået et lån

Nyeste investorer på platformen

Kom igang på 5 minutter

Sådan fungerer det

1. Oprettelse af annonce

Opret en kapital annonce, hvor du beskriver, hvad du vil låne pengene til.

2. Automatisk match med en långiver

Du modtager løbende henvendelser fra godkendte investorer med lånetilbud via vores beskedsystem.

3. Du modtager lånet

Når du har modtaget dit lån, kan du helt uden binding lukke din annonce ned.

Hvis du ikke ønsker lån gennem private investorer

Ønsker du lån gennem traditionelle långivere? Så anbefaler vi nedenstående.

Qred foretager en helhedsvurdering af hver enkelt ansøger. – Som ejer af virksomheden skal du, og evt. dine medejere hæfte personligt for lånet som selvskyldnerkautionist. Erhvervslån er uden sikkerhed – kun personlig hæftelse. - Din virksomhed omsætter for mindst 480.000 kr. årligt - Virksomheden har været drevet i mere end 12 måneder. Personlig garanti for lånet - Virksomhedens årlige omsætning skal være på mindst 300.000 kr. - Virksomheden og garanten vil blive risikovurderet, før lånet kan udbetales.

Hvad er et erhvervslån? Her er alt du bør vide.

På Capino hjælper vi både etablerede virksomheder, startups og privatpersoner, der gerne vil låne penge til at starte og drive egen virksomhed med at finde det bedste lån til formålet.

Scroller du op på denne side, så kan hurtigt og nemt komme i gang med at søge et lån. Du kan tilmed vælge imellem at søge et lån via erhvervs långivere eller private investorer - valget er helt op til dig. Du skal blot trykke på den valgmulighed som du finder mest interessant samt vælge det beløb i menuen, som du ønsker og endeligt trykke på ''ansøg lånknappen''.

Herunder kommer vi nærmere ind på hvad et erhvervslån er, hvem der søger erhvervslån, hvor meget man kan låne og hvad et erhvervslån koster samt de forskellige lånetyper. Har du spørgsmål til brugen af Capino ift. erhvervslån, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os på mailen [email protected]

hurtig erhvervslån som kan ansøges online

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån er i ordets forstand et lån som foretages af en virksomhed, der har et CVR nummer. Lånet bliver typisk foretaget via en bank eller et realkreditinstitut - lidt på samme måde som hvis du lånte privat til eksempelvis en ejendom, en tilbygning til huset, ny bil eller noget helt fjerde.

Fordelen ved at anvende Capino til at finde dit kommende erhvervslån er, at vi hjælper med at sammenligne erhvervslån online. På den måde bliver du bedre sikret i, at kunne udvælge Danmarks billigste erhvervslån, som passer til netop dit formål og behov med lånet.

Det er dog ikke kun banker, som erhvervslån kan blive optaget i. Det er nemlig også blevet meget populært at private långivere stiller penge til rådighed, til virksomheder der har behov for kapital - og som noget helt unikt, kan vi på Capino også hjælpe dig med at komme i kontakt med disse private långivere.

Erhvervslån til opstart med en privat investor

Hvad er forskellen på erhvervslångivere og private investorer?

Erhvervslångivere er typisk banker, såsom Danske bank, Nordea, Jyske bank, Santander mv. mens private investorer typisk er en enkelt person eller et selskab, der låner penge ud til virksomheder. Om du skal vælge den ene form for lånemulighed frem for den anden afhænger meget af din situation. I banken kan det eksempelvis være svært at låne penge til opstart af virksomhed, og derfor kan det i dette tilfælde oftest være fordelagtigt, at vælge at finde private investorer i stedet, hvis du har en rigtig god ide. Private investorer vil også kunne bidrage med erfaring, viden og netværk, som kan komme din virksomheds vækst til gode. Hvis du vælger at få en privat investor, skal du dog også være klar til at overlade en del af ejerskabet til investoren. Det kan få en indflydelse på strategien og ledelsen i firmaet, og det ikke alle, der føler sig tryg ved netop den tanke.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til?

Du kan stort set låne penge til alt hvad der vedrører din virksomhed. Ønsker du at gå ind i branchen for boligudlejning, så kan et lån til erhvervsejendomme være en mulighed.

Står din virksomhed overfor et stort vækstpotentiale, men mangler du flere firmabiler, større lagerbygninger eller flere ansatte, og at en investering i dette, kan bane vejen mod vækst, såkan du låne til dette.

Det kan også være at du ejer et pizzaria og at din pizzaovn er gået i stykker, eller at du producere fysiske produkter, men en af dine maskiner har behov for at blive fornyet.

Som ovenstående bevidner, så er der altså mange forskellige muligheder for at optage lån. Om långiveren vil tilbyde lånet, afhænger dog også af andre kriterier.

Hvad koster et erhvervslån?

Når du som virksomhedsejer låner penge, skal beløbet som du har lånt selvfølgelig betales tilbage igen til långiver - og det koster nogle ekstra penge. Eksempelvis skal du i låneperioden typisk betale renter og afdrag på lånet, der er aftalt ved lånets indgåelse.

Prisen på lånet kommer an på
  • Hvem låner du af
  • Hvad er lånets størrelse
  • Hvad er lånets rente
  • Hvor lang er lånets periode

Lån til erhverv og virksomheder tager typisk udgangspunkt i den enkelte virksomhed og sammensættes altså du fra individuelle ønsker og behov.

Igennem denne tekst kan du blive klogere på hvilket erhvervslån der vil være mest rentabelt for dig, ved at få bedre kendskab til de forskellige valgmuligheder du har. Du kan også prøvevores låneberegner og bliv klogere på hvad dit erhvervslån kommer til at koste dig, hvis du allerede nu ved hvordan du ønsker at dit lån skal strikkes sammen.

Hvad koster et smv erhvervslån

Hvilke låneformer findes der?

Der findes mange forskellige former for erhvervslån, som har hver deres fordele og ulemper. Bliv klogere på de forskellige typer herunder inden du vælger en lånetype, for at sikre dig, at det lån du optager er det mest optimale for din virksomhed. Du kan læse mere om de forskellige lånetyper her.

Et af de mest populære typer virksomhedslån er realkreditlån, som du kan få både med og uden variabel rente. Afdragsfrihed på erhvervslån kan også være en mulighed, men det er værd at rådføre sig med finansiel rådgiver.

Hvad er et obligationslån til virksomheder

Et obligationslån er også kendt under navnet fastforrentet realkreditlån. Optager du et obligationslån så fungerer processen bag, at pengeinstituttet som du optager lånet igennem sælger nogle obligationer til investorer på fondsbørsen. De penge som de får for salget, dem modtager du som et lån.

Kendetegn ved denne type erhvervslån er, at renten oftest anses som at være lav med en lang løbetid på helt op til 30 år. Har du ikke et særlig stort rådighedsbeløb i virksomheden til at betale af på lånet pr. måned, så kan denne type erhvervslån muligvis være det rigtige valg for dig, i og med at den månedlige ydelse på afbetalingen typisk er lav.

Et godt tip til dig, som står overfor at optage et obligationslån er, at desto tættere markedskursen er på 100 på det tidspunkt hvor du optager lånet, desto bedre er det for dig. En kurs på et obligationslån sættes nemlig ud fra hvad investorerne vurderer at obligationen er værd, og jo tættere markedskursen kan nå 100 eller over, jo billigere et lån får du. Ønsker du eksempelvis at optage et obligationslån på 100000 til kurs 96, så får du udbetalt 96 kr. pr. 100 kroner du låner. I det tilfælde vil du altså opleve et kurstab på 4000 kr. Hvis kursen derimod lå på 102, ville du derimod opnå en kursgevinst på 2000 kr.

Ud fra formlen til regnestykket kan du sikkert regne ud, at du vil være meget heldig hvis markedsrenten er over 100, da det så betyder at du får flere penge udbetalt i forhold til hvad du har lånt. I sådan et tilfælde vil banken eller realkreditinstituttet tabe penge, og derfor ses dette meget sjældent, da disse oftest bliver lukket ned.

Er du interesseret i denne form for lånetype, så spring ikke bare ud i det med en underskrift inden du har taget højde for lånegebyrer og andre omkostninger, der som oftest er tilføjet på lånet.

renter på erhvervslån og hvad kan man vælge

Hvad er forskellen på variabel- og fast rente

Din rentesats afhænger meget af om du tegner lånet med en variabel eller fast rente.

Umiddelbart anses det fastforrentet lån at være det mest sikre valg, da du kun skal forholde dig til den markedsbestemte rente (da du indgik lånet) gennem hele lånets periode - du kender altså altid dine renteudgifter, hvilket er modsat ved den variabel rente.

En variabel rente på et lån kan nemlig svinge i renteudgifter gennem hele lånets periode. I dette tilfælde tilpasser renteomkostningerne altså markedsrenten undervejs. Du har altså ingen gennemsigtighed for længeresigtet renteomkostninger ved denne lånetype.

Opsummering på forskellen mellem fast- og variable rente kan der ses eksempler på her:

  • Ole optager et lån med en fast rente. Da Ole indgår lånet er markedsrenten 3 procent og derfor kan Ole indtil lånets udløb betale 3% i rente.
  • Ida optager et lån med en variabel rente. Da Ida indgår lånet er markedsrenten 3 procent. Løbende svinger markedsrenten mellem henholdsvis 2% og 5%, som er de renter Ida betaler i den pågældende perioder.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Det er vigtigt at være obs på hæftelsen, inden du optager et erhvervslån. Hæftelsen afgør nemlig hvor stor en risiko du personlig løber.

Lån uden sikkerhed er blevet et populært emne, men hvad er det egentligt det betyder? Det kan du blive klogere på i dette afsnit. For at få en forståelse af hvad lån uden sikkerhed betyder, så definere vi først og fremmest hvad et lån med sikkerhed betyder.

En lån med sikkerhed tillader at långiveren at tage pant i nogle af dine ejendele. Formålet med dette er, at hvis du i din virksomhed ikke er i stand til at tilbagebetale lånet rettidigt, så har långiveren ret til at sælge de pantsatte ejendele, der stemmer overens med den værdi som du skylder. Dette er som en sikkerhed for långiver, at du uanset hvad er i stand til at tilbagebetale lånet. Eksempler på aktiver som kan pantsættes er; biler, bygninger, interiør mv.

Ved et lån uden sikkerhed, er ingen af virksomhedens ejendele i fare for at blive solgt, ved manglende rettidig betaling. Bemærk dog, at der her oftest stilles krav til personlig sikkerhed, hvor du som privatperson skal kautionere for det lånte beløb i virksomheden. Lånet vil blive opsat ved at en af ejerne af virksomheden stå som selvskyldnerkautionist. Kautionisten ville altså også risikere, at skulle hæfte personligt for gælden ved eventuel nedlukning af firmaet - dette gælder uanset virksomhedstype.

Hvem kan søge et erhvervslån på Capino?

Alle danskere kan stort set søge et erhvervslån på Capino. Kriterierne hertil afhænger dog af hvilken låntype du vælger i oprettelsen af dit lån på platformen:

Hvornår kan jeg låne penge?

Du kan søge om lån på alle tidspunkter i din virksomhed. Det er altså op til dig, hvornår du ønsker at låne, til hvilket formål og hvordan betingelserne på lånet skal være.

Det kan eksempelvis være til:
  • Opstart
  • Vækst
  • Uforudsete udgifter
  • Færdiggørelse af en ordre

Om du får godkendelse til at optage lånet afhænger af nogle andre kriterier - kriterier der afhænger af hvilken type lån du vælger at optage.

find et erhvervslån trods rki

Er det en god ide at låne penge?

Om det er en god eller en dårlig ide, at låne penge til din virksomhed, kommer helt an på hvad lånet skal bruges til.

En god ide er, at spørge dig selv indtil hvad lånet skal bruges til? Kan du tilbagebetale det? hvad vil lånet betyde for din virksomhed? Vil lånet fungere som en investering i virksomheden eller er det for at undgå nedgang?

At optage et erhvervslån bør typisk foretages ud fra en grundig undersøge om, at lånet enten kan være medvirkende til at vækste virksomheden i form af lånet som en investering, eller være medvirkende til at undgå nedgang, i form af at kunne få virksomheden tilbage på sporet.

Husk at et lån altid skal betales tilbage igen inkl. renterne og gebyrer. Overvej derfor nøje, om lånets indvirkning på din virksomhed, giver et ekstra plus på bundlinjen, og (selvfølgelig) at du derudover har råd til at betale det tilbage inkl. de tilhørende renter og eventuelle gebyrer.

Billigste erhvervslån

Billige virksomhedslån kan findes flere steder, du kan både vælge at tage kampen op, ved fysisk at møde op i banker - du kan også vælge at tage den nemme løsning og finde dit næste lån eller investering på Capino.

På Capino hjælper vi dig med at finde det helt rigtige match til din virksomhed, hvad end om det er at låne penge til enkeltmandsvirksomhed, nye kontormøbler eller producering af prototyper - du kan oven i købet ansøge om kapital døgnet rundt! Det er ligetil.

Erhvervslån til dine investeringer

Mange danskere, kan have svært ved at få råd til investeringer. Dels fordi der ikke altid er penge i kassen, så der skal findes en bedre opsparingsform. Men også fordi renten på traditionelle opsparinger som eksempelvis bankindeståender, er særdeles lav. Derfor kan det være en god ide at investere i investeringslån. Derved har du mulighed for også at tjene penge på dine opsparede penge.

Du kan eksempelvis investere i erhvervslån som virksomhedsinvestor. Dette indebærer at du får mulighed for at gøre en god forretning ved at investere i nye virksomheder. Du kan investere i virksomheder fra hele Danmark, og det er ikke kun nye virksomhedsstartere der kan få glæde af dit investeringslån. Nogle af dem som søger om et erhvervslån er eksempelvis ved at udvikle en ny forretningsmodel. Andre er på jagt efter flere penge til at udvide deres eksisterende forretningsområde med. Der findes lige nu over 250 forskellige typer af investeringslån, så der er noget for enhver smag. Udover virksomheder kan også selvstændige have glæde af af et investeringslån.

Du skal dog være opmærksom på at renten for et investeringslån er højere end renten på traditionelle lån. Dette skyldes at de fleste banker fortolker risikoen for tab som større, da du investerer i virksomheder som ikke har vist deres værd endnu. Dermed sidder bankerne med en stor del af ansvaret hvis virksomheden går neden om og solvensen sættes under pres.

Det kan derfor anbefales at tage udgangspunkt i mindst to-tre kredit- og rentestudier før du beslutter dig for et lån. Her vil du opdage at der er gode muligheder for at finde en konkurrencedygtig rente, samtidig med at det velfungerende online-låne-marked giver mange nye muligheder for betalingsvilkår. Pengene kan bruges til investeringer i virksomhedsprojekter, tab på tabt arbejde eller andre formål.

Erhvervslån uden sikkerhed

Mange kreditorer foretrækker at lave erhvervslån uden sikkerhed. Dette skyldes at det giver dem mulighed for hurtigt og let at gennemføre handlen. De kan ligeledes være konkurrencedygtige på prisen, når de optager erhvervslån uden sikkerhed. Du skal dog være opmærksom på at der oftest tilbydes en højere rente end ellers, når der ikke stilles pant som sikkerhed i din virksomhed eller private formue.

Erhvervslån uden sikkerhed er en billigere og nemmere måde at opnå et erhvervslån hos kreditorerne. Til gengæld skal du som låntager give din personlige information, hvilket gør det lettere for långiverne at overveje om de kan give dig det ønskede lån. Dette medfører at du selv har mulighed for, via en online-beregner på internettet, at beregne hvor meget du kan få til rådighed ved et erhvervslån uden sikkerhed. En anden fordel ved at lave et erhvervslån uden sikkerhed, kan ligeledes blive tydelig undervejs i forløbet. Du skal nemlig ikke oprette en alvorlig samtale med din lokale bankrådgiver eller kreditorerne.

Til trods for at der er mange muligheder for et investeringslån og mulighederne kan findes ganske hurtigt over alt, bør du ikke investere blindt. På trods af at løbetid og rentesatser er bedre end traditionelle lån, kan du på ingen måde fravælge en situation hvor du skal udlevere hus eller bil som sikkerhed for et erhvervslån.

erhvervslån uden om banken

At ansøge om et erhvervslån

At ansøge om et erhvervslån uden sikkerhed er lettere end en almindelig kredit. Hvis du undrer dig over hvorfor det skulle være nemmere, kan jeg forklare nærmere. Dette skyldes at der ikke stilles pant som sikkerhed for lånet. Altså skal der som låntager ikke fremskaffes en bolig eller bil til at stille som garanti for pengene. Samtidig fjerner det måske også den ekstra arbejdsbyrde for selve låntager, da man ikke skal tænke særlig meget over at vurdere sin virksomhed op mod finansielle kriterier.

Med et erhvervslån uden sikkerhed kan alle med egen virksomhed eller som er selvstændige tage et billigt lån. Hvis du har brug for penge til afvikling af dine gældsposter, opstart af ny virksomhed, investeringer i aktier eller blot til privatforbrug, vil lånet typisk være dyrere.

Den eneste forudsætning er at du har en konto i en dansk bank og du er over 18 år.

Sådan finder du dit erhvervslån

Som almindelig låntager i en bank skal du være meget omhyggelig omkring at sammensætte det rigtige lånekoncept. Du kan endda gøre dette via internettet.

Privatpersoner har mulighed for at finde deres helt perfekte erhvervslån uden sikkerhed online. Det vil typisk koste dig et par timer eller mindre, at indhente de mange tilbud på erhvervslån uden sikkerhed – og hermed få fremskaffet den bedste tilknytning af det helt rigtige lån.

Efter du har fundet dit erhvervslån uden sikkerhed, skal du undersøge om betingelser og vilkår er i orden. Dette gøres bedst via internettet , hvor du hurtigt kan sammenligne priser, løbetider og udbetalinger.

Som erhvervsejer skal det være nemt at optage dit erhvervslån . Faktisk skal det føles som om, at dit behov for pengene bliver opfyldt med kort varsel. Det sker i reglen hurtigst muligt gennem internettets mange online lånefirmaer.

Sådan vurderer du dit lån

At vurdere dit lån, før det optages, har du også mulighed for. Dette gøres lettest på internettet . Du kan indhente de fleste erhvervslån uden sikkerhed online her og hurtigt sammenligne priser og tilbud.

En ting der skal tages i betragtning til din konkrete situation er om du selv kan stille pant som sikkerhed. En anden er at du undersøger rentesatserne nøje og udregner hvor meget det vil koste dig pr. måned – disse to ting skal du lægge mærke til. Dernæst skal du selvfølgelig overveje om det er nødvendigt med et erhvervslån uden sikkerhed.

Du bør overveje det meget nøje inden du vælger dit lån. Det er en beslutning som kommer til at have indflydelse på din virksomhed mange år ud i fremtiden.

Hvor lang løbetid kan du få på dit lån?

Hos de fleste udbydere kan du vælge mellem løbetider på 1 til 10 år.

Ikke alle har råd til at betale et erhvervslån med korte løbetider. Derfor kan det være mere attraktivt for dig, at vælge en lang løbetid. Mange af disse firmaer kræver dog pant, men nogle gange er dette ikke så vigtigt. Du skal dog lave en grundig undersøgelse inden, som også inkluderer andre faktorer end blot ÅOP.

Hvor stor en årlig procent du kan få i rente på dit erhvervslån afhænger af mange forskellige faktorer. Hvis du gerne vil lave noget om, kunne du overveje, at se på refinanceringsløsninger. Mange gør dette for at optimere og matche deres økonomi bedre med den risiko man løber ved et erhvervslån uden sikkerhed. Skal du have flere penge i banken, bør du sætte dig grundigt ind i mulighederne. Dette bør du gøre for at betale mindst mulig i rente på dit erhvervslån. I de fleste tilfælde, vil dette kun give dig en lille besparelse, men hos nogle udbydere kan du spare meget ved refinansieringen.

åop erhvervslån

Hvor ofte skal jeg betale mine renter?

Det er helt op til dig selv, om det er månedligt eller årligt. Nogle firmaer har ingen faste regler for den slags. Andre giver dig meget konkrete fornuftige regler, og på den måde er det nemt at lave nogle beregninger omkring dette.

Alle udbydere af erhvervslån uden sikkerhed kan blive fundet via internettets mange online lånefirmaer . Sørg for at sammenligne priser og vilkår først. Det kan være fordelagtigt at finde det helt rette lån online, hvis du har brug for pengene her og nu.

Ofte stillede spørgsmål om lån

Det kommer helt an på din økonomi og hvor mange penge du har brug for. Generelt er der ingen begrænsninger for, hvor meget du må låne – dog kan renter og gebyrer være endnu flere penge oveni, men dette skal altid undersøges grundigt.

Som regel er det gratis at optage et lån uden sikkerhed. Det er kun i de tilfælde, hvor du selv stiller pant, at der skal betales for dette. Men husk altid på reglen om ”merpris” - hvis alternativet er en rigtig dyr løsning kan denne meget vel være billigere end at bruge ekstra penge på renter og gebyrer.

Du kan faktisk blot benytte internettet til dette – oftest foregår hele processen i forbindelse med ansøgningen online, hvilket giver en kort og hurtig ansøgningsproces. Lånefirmaerne udbyder deres lån på en godkendt måde, så det stort set er en selvbetjeningsløsning. Du skal blot indsende dine oplysninger via et skema – herunder navn, adresse og andre personlige informationer – som bliver sendt til de forskellige lånefirmaer online.

Du kan med fordel benytte dig af specialister i at give uafhængigt rådgivning omkring erhvervslån. Mange kommer fra et lånefirma, men dette ændrer ikke på at de altid vil være uafhængige. Derfor kan du med fordel benytte dig af denne mulighed - enten fordi du har brug for en kvalificeret beslutning eller fordi din virksomhed skal have en gennemgang af status inden du optager et nyt lån.

Det er en god idé at sammenligne priser først. Dette gælder både for erhvervslån samt privatlån og kviklån . Derfor kan det være en fordel, hvis du undersøger nogle forskellige site i forbindelse med et budget. Helt overordnet kan man sige, at jo flere firmaer du ser på, des bedre mulighed har du for at finde den billigste løsning. Så tag dig god tid og undersøg markedet grundigt.

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind