På denne side ser du en liste over alle de spændende investeringscases som findes i vores store kartotek lige nu. Her søges der efter investorer, långivere og bestyrelsesposter. Er du du er på udkig efter at finde en rentabel investeringscase, så er du landet på den helt rigtige side. Du kan oprette en konto på Capino lige her og få adgang til lige præcist det du søger. Oprettelsen tager kun få minutter og er 100% uforpligtende - og du har som investor (selvfølgelig) mulighed for anonymitet.

Er du kapitalsøgende? Så kan du oprette din kapitalannonce på selvsamme link som investorerne. Forskellen er blot, at du i oprettelsesflowet skal angive at du søger kapital og dermed ikke er investor. Har du brug for at blive klogere på hvordan du laver en rigtig god kapitalannonce og dermed forhøje dine chancer for at få en investor på krogen, så tjek voresblog-område hvor vi glædeligt deler ud af tips og tricks. Har du brug for hjælp, så står vi altid til rådighed på [email protected] hvor vi glædeligt hjælper dig i gang.

Investor søges til fede investeringscases

Har du ikke hørt om os før, så skal du først og fremmest vide at vi er en succesfuld matchmaking platform hvor investorer søges af mange kapitalsøgende, der er i besiddelse af gode og spændende investeringscases.

Vi stræber efter at være Danmarks mest seriøse investeringsplatform, hvor investorer kan gøre sig i gode virksomhedsinvesteringer og vi mener selv, at vi har gjort det godt. Eksempelvis har holdet bag Capino hjulpet AirHelp med at finde den rette investor, som i dag er blevet en kæmpe succes og verdens største arrangør indenfor Esport Racing har fundet en investor på Capino.

Hvis du vil være den næste investor der opnår en succesfuld investering? Så bliv en del af vores store investornetværk og tag kontakt til de annoncer som du ser et potentiale i. Gør du det ikke, så går du måske glip af gode muligheder.

Vi har relevante investeringscases til enhver

På Capino findes massere af kapitalsøgende der inderligt drømmer om at finde en forretningspartner / samarbejdspartner / bestyrelsesmedlem / investor og / eller långiver som kan hjælpe dem med at at skabe vækst i deres forretning.

Så uanset om du ønsker at operere som aktiv eller passiv investor, långiver eller indgå i en bestyrelse så fortvivl ikke, at der findes massere af muligheder på Capino. På sitet finder du eksempelvis lige nu ligesindede som har penge de gerne vil investere, penge de gerne vil udlåne, viden de gerne vil bidrage med og / eller netværk de gerne vil bidrage med. penge ud til en veletableret virksomhed eller at du ønsker at tilbyde risikovillig kapital til en iværksætter startup, så er valget op til dig. Det er også dig der sætter kriterierne for om du ønsker at bringe dit netværk og viden i spil ved den enkelte case - dette kan aftales indbyrdes mellem dig og den kapitalsøgende og står dig frit for, om det skal være en del af pakken.

Fortvivl ikke, der findes relevante cases her på Capino til enhver investor. For at gøre processen så overskuelig som muligt, så kan du tilmeld segmentere din søgning, så du ikke bliver forstyrret af irrelevante annoncer, og dermed får lov til at holde fokus på hvad der er interessant for netop DIG!

Se kun relevante kapitalannoncer

Vi ønsker absolut ikke at spilde din tid og derfor er det meget vigtigt for os at du kan sortere mellem relevante og irrelevante kapitalannoncer.

Eksempelvis er en større andel af de annoncer du finder på Capino oprettet af kapitalsøgende der drømmer om at finde og få kontakt til investorer der henvender sig til iværksættere med kapital til opstart af virksomhed, risikovillig kapital som tilbydes og investorer der ønsker at blive medejere / partner i deres firma. Dette udgør ikke alle annoncer, men er en del af puljen, som du selvfølgelig skal have mulighed for at sortere til eller fra afhængig af relevansen for netop dine interesser.

Der findes flere måder at gøre dette på. Er du eksempelvis:

  • Dygtig indenfor landbrug, så behøver du ikke blive forstyrret af kapitalannoncer der omhandler e-commerce
  • Vil du ikke blive eksponeret for virksomheder der udelukkende er i idefasen, så kan du sortere disse fra og evt. den kategori der hedder ''klar til vækst''
  • Er du fra København og finder du det vigtigt at mødes personligt ofte, så kan du angive som et kriterie at investeringscasen skal befinde sig på Sjælland.
  • Har du begrænset kapital at investere med (det har de fleste af os), så kan du angive hvor din grænse går.

Ovenstående er blot eksempler på hvordan en søgning kan se ud. Du kan lave din helt egen søgning oppe i toppen af denne side, så den matcher lige præcis de kriterier som du har.

Vi guider de kapitalsøgende ud fra dine ønsker

Investorer søges på daglig basis i hele Danmark og udlandet, for den sags skyld. Vores arbejde indenfor feltet har givet os den enorme vigtige erfaring at rigtig mange personer bag (selv dem der har super fede investeringscases) ikke formår at få en investor på krogen, på grund af manglende viden om hvad en investor gerne vil have.

Med dette menes, at vi guider de kapitalsøgende i hvordan de skal præsentere deres case overfor investorer på en professionel måde. Eksempelvis at deres annonce skal indeholde alle de informationer du som investor ønsker at vide samt at opstillingen af deres annonce gør det det nemt og hurtigt for dig at danne et overblik over om den pågældende case er en investering værd.

Vi får rigtig mange henvendelser med spørgsmål om hvordan man skaffer en investor og vi oplever at vores guides hjælper størstedelen af dem rigtig godt på vej med at forstå hvad investorens tankesæt er. Vores formål med at hjælpe de kapitalsøgede er for at bidrage til et bedre match, da selv meget succesfulde personer bag en investeringscase kan være udfordret på dette felt.

Med en profil på Capino er du foran i køen til de bedste investeringscases

Med en profil på Capino, så sender vi dig som udgangspunkt en mail, hver gang et nyt investeringsprojekt bliver lagt online på platformen. Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vores mailflow segmentere helt automatisk ud fra dine ønsker og sender dermed kun info på cases som opfylder dine kriterier. I stedet kan du glæde dig over, at du ikke behøver holde øje med nyheder på portalen, men blot læne dig tilbage indtil at der ''plinger'' en nyhed ind i din indbakke, som potentielt kan være din kommende investering.

Du kan altid ændre i dine interesser undervejs - alt er fleksibelt. Måden du ændre dette på, er ved at klikke på indstillinger på din investorprofil. Synes du eksempelvis ikke længere at de mails du modtager fra os er relevante, så kan det være en rigtig god ide at tage et kig på de kriterier du har angivet på din profil, hvor du enten kan udvide eller nedgradere mulighederne. Du har selvfølgelig også altid mulighed for at framelde dig mailen, hvis du føler, at det genere at vi sender dig mails - det er bestemt ikke hensigten.

Er du klar til at oprette en gratis profil? Bliv guidet.

Det er ganske nemt, hurtigt og ikke mindst GRATIS for dig som investor, långiver og / eller rådgiver at oprette en profil på Capino. Du kan oprette dig på Capino GRATIS her - og systemet vil guide dig igennem en simpel processen:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skrive dit navn fra CVR.
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger.
  • Trin 3 Udfyld felterne, om hvad du er interesseret i.
  • Trin 4 Skriv din profiltekst til din offentlige investorannonce, så kapitalsøgende kan læse om, hvad du er interesseret i.

Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse hos vores super flinke kapital team. De kontakter dig for at få bekræftet at det er dig, som er investoren der ønsker at oprette en profil, så ingen anden kan udgive sig for at være dig. Derefter vil din profil blive sat online og herefter kan du gå på ''shopping'' efter investeringscases i vores store univers. De kapitalsøgende vil også kunne kontakte dig via profilen, hvis du altså ikke ønsker at slå denne funktion fra.

Vi står altid til rådighed

Har du brug for hjælp til oprettelse af din profil, tekniske spørgsmål eller noget helt tredje, så hold dig ikke tilbage med at skrive til os på [email protected]. Vi stræber efter at det skal være en god oplevelse at anvende Capino, så ris og ros tager vi også godt i mod. Ellers ønsker vi dig rigtig god fornøjelse med at anvende vores platform og håber på at du møder en masse interessante emner på din vej - hvem ved, måske er din næste store investering lige om hjørnet.

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind