7741 Frøstrup

Investering Lån

Damsgaard Byg & Montage søger investor til ejendomskøb

Senest opdateret: 25-05-2024
Damsgaard Byg & Montage søger investor til ejendomskøb
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2019

Hvad laver virksomheden?

Damsgaard Byg & Montage er dedikeret til at hjælpe folk med at opfylde deres boligdrømme. Vi tilbyder en bred vifte af renoverings- og byggetjenester, herunder køkkenrenovering, udskiftning af vinduer, tagrenovering og endda muligheden for at bygge et helt nyt hus. Vi er også engageret i at opkøbe ejendomme til renovering og enten udleje eller sælge dem igen. Vi er passionerede omkring at skabe smukke og funktionelle boliger for vores kunder.

Virksomheden søger kapital til

Jeg søger en investering på 1.500.000, til at stabilisere nuværende egenkapital, samt til køb af endnu en ejendomscase med stort potentiale og som venter afgørelse.

Det er en god investering fordi

At investere i mig Kristian/virksomheden er en unik mulighed for sparring, udvikling, gennemsigtighed og exit efter refinancering ejendommen når den er færdigrenoveret og fuldt udlejet.

Ydermere har jeg stor erfaring siden 2011 med renovering og muligheder for samme i forskellige ejendomme, og ser løsninger samt potentiale hvor andre ikke kan.

Ønsker én eller flere investorer derimod at forblive i casen og udvikle muligheder for opkøb af yderligere ejendomme og vækste derpå.

Bonus info, så købte jeg som 19årig i 2012 et enfamilieshus i Thisted, hvorefter jeg sideløbende min tømrerlæretid, brugte alt weekender og fritid til at ombygge ejendommen til 2 lejemål. Dette tog 2 år og begge lejemål var hurtig besat. I 2019 solgte jeg ejendommen med en fortjeneste på 500.000 før skat, og dermed kunne jeg indfri div. privatlån og starte min primære virksomhed uden lån og/eller kassekredit de første 2 år.

Her er virksomheden i dag

Den primære virksomhed står ikke så stærk som ønsket. Dette er en lang historie som kræver dybere forklaring under relevant møde med en interesseret investor.

Men kort fortalt : Grundet svære tider, en forsikrings skade, stress og medarbejder udfordringer i 2022 samt første halvår ´23, bevirker det at jeg står med en negativ egenkapital på cirka 800.000.

I første halvår ´23 gik vi ind i juli måned med et underskud på 497.000, mens vi forventer ved aflevering af regnskab på fredag at gå ud af 2023 med et samlet overskud på 100.000. Dvs at vi har hentet godt 500.000 på sidste halve år, på en samlet omsætning på 2.750.000.

Vi har indtil videre omsat for 589.000 dags dato, og besidder pt. 5 lejemål fordelt på 3 ejendomme. Ét lejemål står dog tom frem til september grunden genemgribende renovering.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind