Invester i en virksomhed eller et projekt på Capino

Leder du efter den helt rigtige investering? Så forbered dig på, at den (højst sandsynligt) er lige rundt om hjørnet her på Capino. Vi er nemlig Danmarks største online markedsplads for kapitalsøgende og det er vores spidskompetence, at matche investorer, långivere og rådgivere, med den helt rigtige case. Har du penge du gerne vil investere, eller udlåne, og måske viden og netværk, som du kan bringe i spil? bliv en del af vores store investor-netværk lige her. Oprettelsen tager kun få minutter og er 100% uforpligtende - og du har som investor (selvfølgelig) mulighed for anonymitet. Hvis du har interesse for investering i statups, er Capino stedet for dig.

Capino har et bredt kartotek af seriøse kapitalsøgende 

På Capino kan du fra din telefon, tablet eller computer gå på ‘’shopping’’ i vores store kapitalunivers → her får du et overblik over spændende investeringscases fra alle brancher, som er på markedet lige nu. Du kan studere de enkelte kapitalannoncer nærmere og oprette kontakt til de kapitalsøgende, som du finder interessant. De kapitalsøgende kan også kontakte dig via din indbakke på Capino. Du har dog mulighed for at slå disse typer af henvendelser fra, hvis du ikke er interesseret i at blive kontaktet.

Få kun vist de kapitalannoncer, som du rent faktisk er interesseret i 

De kapitalsøgende på Capino er alt mellem private personer, som går rundt og summer over en ide, til mellemstore virksomheder, som søger et kapitalindskud, et lån, eller en aktiv investor for at opnå næste niveau. Vi ved at du har travlt, og vil ikke spilde din tid, med kapitalannoncer som ikke fanger dín interesse. Derfor kan du på Capino nemt segmentere din søgning og kun få vist de kapitalannoncer, som matcher de kriterier, som du finder attraktive, at studere nærmere. 

Som investor kan du segmentere dine interesser ud fra følgende kriterier: 

  • Type, investering, lån og / eller bestyrelse / rådgivning.
  • Stadie, iddefasen, produkt eller prototype, har omsætning, klar til vækst
  • Brancher, e-commerce, www og teknologi, biotek, medico og sundhed, medie og underholdning, handel og service, industri og produktion, cleantech, energi og miljø, bygge og anlæg samt uddannelse og rådgivning.

Capino giver dig besked om nye relevante investeringsprojekter

Vi sender dig som udgangspunkt en mail, når et nyt investeringsprojekt bliver lagt online på platformen - selvfølgelig kun ud fra de interesser, som du har udfyldt på din investorprofil. Vil du ændre dine interesser, kan du gøre det under indstillinger på din investorprofil, eller du skrive til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig. Du har også altid mulighed for at framelde dig mailen, hvis du ikke er interesseret i at høre fra os.

Hvordan opretter jeg en annonce på Capino?

Du kan nemt oprette dig som; strategisk investor, passiv investor, långiver, bestyrelsesmedlem, rådgiver og / eller som advisory board på Capino.

Det kræver intet mindre end 4 simple trin:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skrive dit navn fra CVR.
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger.
  • Trin 3 Udfyld felterne, om hvad du er interesseret i.
  • Trin 4 Skriv din profiltekst til din offentlige investorannonce, så kapitalsøgende kan læse om, hvad du er interesseret i. 
Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din investorprofil sendt til godkendelse hos vores super flinke kapital team. De vil ringe dig op og få bekræftet at du er dig, inden din investorprofil bliver lagt online. 

Vi stræber efter, at du får en god oplevelse

Er der noget, som vi kan gøre bedre? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind