Om Capino

Vi forbinder virksomheder med kapital og viden

Capino er Danmarks nye online matchmaking portal for virksomheder, der søger en investor eller långiver.

Bliv en del af et netværk investorer, erhvervsledere og business angels, der investerer aktivt i danske startups og vækstvirksomheder.

Vi er et team af ildsjæle med stor personlig erfaring med at rejse kapital. Opret din profil på Capino i dag.

Nicolai Frisch Direktør, Capino

Hvem er vi

Bag Capino.dk er partnerne Nicolai Frisch & Martin Thorborg, der de seneste år har haft succes med at founde selskaber som Dinero og Ageras. Dinero blev i 2016 solgt til softwareleverandøren Visma mens Ageras blev solgt til kapitalfonden Investorcorp.

Kontakt teamet

Vores fokus er seriøsitet samt skabe det perfekte match mellem virksomhed og investor. Du har via Capino mulighed for at finde en strategisk investor, passiv investor eller långiver. Der er via Capino også mulighed for at finde et bestyrelsesmedlem, rådgiver eller advisory board, der via investering i din virksomhed selv har hænderne på kogepladen.

Capino - du kan kalde det dating mellem selvstændige og kloge penge

Det er fantastisk, at det er blevet så nemt for den danske befolkning at mødes via nettet og blive forelsket - det samme ønsker vi skal ske mellem erhvervsdrivende og kloge penge. Som virksomhedsejer har du sikkert overvejet en gang eller to, om du en dag skulle få brug for kapital eller rådgivning udefra. Det kan eksempelvis være til opstart, vækst eller internationalisering af din virksomhed → men hvor finder du den rette til lige netop din case? En ting er sikkert! Det skal helst ikke være så vanvittigt besværligt, for du har jo travlt nok i forvejen, ikke? Derfor er der er ingen grund til at du skal dresse dig op og deltage i et hav af kedelige netværksmøder, for endelig at finde en interessant investor / rådgiver som du prøver at charmere dig ind på - når du ligeså godt kan sidde hjemme foran computeren på ægte iværksætter manér, iført underbukser og uglet hår og arrangere en ‘’date’’ med selvsamme person. Derfor kan du snildt kalde portalen dating for selvstændige og kloge penge, om du vil.

Vi hjælper dig med at få den rigtige på krogen

Når du som virksomhedsejer, skal hente kapital og / eller viden at trække på, så er det klart, at det ikke er hvem som helst du ønsker at inddrage i dit firma. Det er dit livsværk, der her er tale om, så du er selvfølgelig på udkig efter den helt rigtige, med rette kompetencer, erfaring, det rigtige netværk, den gode kemi, rette kapital m.v. Derfor har vi tiptunet vores portal, til at matche kapital og viden med den helt rigtige case, da vi ved, at det for dig som selvstændig kan sammenlignes lidt med at finde sit livs bedre halvdel. Dit job på Capino bliver derfor ‘’blot’’ at udfylde en god annonce, hvor investorerne, långiverne, og rådgiverne nemt kan forholde sig til om lige netop din case, er en investering værd for dem. Opret din annonce på Capino nu.

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind