Find en investor indenfor Find en investor Vores investorer har over 2.368.290.102 kr. til rådighed

Få kapital til din virksomhed eller dit projekt fra en investor på Capino

Drømmer du om kapital til din virksomhed, så forbered dig på, at dit ønske (højst sandsynligt) bliver opfyldt lige rundt om hjørnet her på Capino. Vi er nemlig Danmarks største online markedsplads for kapitalsøgende og det er vores spidskompetence, at matche investorer, långivere og rådgivere med den helt rigtige case. Så søger du et lån, en rådgiver eller måske en aktiv investor, som du kan få ombord i dit firma? opret en kapitalannonce og bliv synliggjort for vores store netværk af investorer. Oprettelsen tager kun få minutter og du har tilmed mulighed for anonymitet i din annonce.

Capino har et bredt kartotek af seriøse investorer 

På Capino kan du fra din telefon, tablet eller computer gå på opdagelse i vores store investor kartotek → her får du et overblik over spændende investorer, långivere, rådgivere m.v. fra alle brancher, som er aktive på markedet lige nu. Du kan studere de enkelte investorer nærmere og oprette kontakt til alle dem, som ikke har fravalgt at blive kontaktet. Investorerne kan også kontakte dig via din indbakke på Capino, så sørg for at skrive en rigtig god kapitalannonce, som vækker deres interesse. Vi anbefaler dig derfor altid at læse vores guide: Sådan får du en investor på krogen, hvor du får en komplet opskrift til, hvordan du når i mål med din investering.

Få kun vist de investorer, som rent faktisk kan hjælpe dig

Der er ingen grund til at du skal gøre dig umage med en henvendelse til en potentiel investor i vores netværk, hvis investoren på ingen måde er interesseret i dit projekt, har de rette kompetencer eller pengene, som kan gøre gavn i din virksomhed. Derfor kan du på Capino segmentere din søgning af investorprofiler, udfra deres interesser, som matcher din virksomhed og / eller projekt.

Du kan sortere i oversigten over investorer oppe i menubaren, ud fra følgende kriterier:

  • Type, investor strategisk, investor passiv, bestyrelsesmedlem, långiver, rådgiver og advisory board.
  • Stadie, idefasen, produkt eller prototype, har omsætning, klar til vækst.
  • Brancher, e-commerce, www og teknologi, biotek, medico og sundhed, medie og underholdning, handel og service, industri og produktion, cleantech, energi og miljø, bygge og anlæg samt uddannelse og rådgivning.

Hvordan opretter jeg en kapitalannonce på Capino?

Du kan nemt oprette dig på Capino og søge en strategisk investor, passiv investor, långiver, bestyrelsesmedlem, rådgiver og / eller som advisory board. Den typiske profil på Capino er en privat investor, men vi har også ventures selskaber på platformen.

Det kræver intet mindre end 4 simple trin:

  • Trin 1 Opret profil, ved at indsætte din e-mail og skrive dit navn fra CVR
  • Trin 2 Udfyld dine personoplysninger
  • Trin 3 Udfyld felterne, om hvad du søger
  • Trin 4 Skriv teksten til din offentlige kapitalannonce, så investorer kan læse om dig og dit projekt. 
Når du har udfyldt din profil og accepteret vores betingelser, så bliver din kapitalannonce sendt til godkendelse, hos en i vores super flinke team, inden din kapitalannonce bliver lagt online. 

Vi stræber efter at du får en god oplevelse

Er der noget, som vi kan gøre bedre? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] 

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind