Visuel Investor

0 kr. - 500.000 kr.

Præmissen er, at arbejdet skal være drevet af energi, motivation og passion. Visuel Investor sætter derfor en stor ære i at støtte det, der skaber værdi for naturen, den grønne omstilling og gode mennesker – og være med til at skabe værdi gennem positiv forandring.

Jeg kan bidrage med:

Med min forretningsmodel Visuel Investor byder jeg ind med udvikling af brand platform, fremtidssans, visuel identitet, markedsføringsstrategi, digitale platforme, UX/UI, SEO, træning af ChatBot, grafiske faglighed og eksekvering – i bytte for et partnerskab eller andel i iværksætterens virksomhed. Hvis der bliver behov kan der suppleres med kapital.
...
En solid markedsføringsstrategi er nødvendig for enhver virksomhed. Hvad enten det er nyopstartede virksomheder eller etablerede virksomheder, som ønsker at opskalere eller videreudvikle eksisterende koncepter. Her kan jeg bidrage med mit netværk og erfaring som selvstændig erhvervsdrivende gennem 30 år og agere virksomhedsrådgiver og mentor for virksomheden samt hjælpe med forretningsudvikling.

Læs mere på www.manometer.dk/visuel-investor

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind