Dennis

Skanderborg, Danmark

Kreativ og intuitiv investor

0 kr. - 250.000 kr.

Jeg er interesseret i at investere i kreative projekter indenfor underholdningsbranchen; fx oplevelsesøkonomi, sangskrivere, komedie, webdesign, digitaledesignsstudios, men er også interesseret i lignende brancher hvis jeg kan se at projektet er interessant økonomisk og er indenfor min cirkel af kompetencer.

Jeg er selv sangskriver og musikproducer på semiprofessionelt plan igennem 15 år. Er selvlært investor med vejledning fra økonomiske mentorer; primært specialiseret i ETF’er, investeringsforeninger og diverse enkeltaktier (har specielt haft høj afkastningsgrad på råvareraktier).

Jeg har en markedsføringsuddannelse med speciale i iværksætteri bag mig som jeg høj grad vil bruge til at vurdere projektets nuværende og fremtidige værdi (økonomiske forhold, konkurrenceforhold, målgruppe/kunde, marketingskanaler og parametermix). Derudover vil jeg kunne bidrage med handlingsplaner/marketingsplaner og specifik rådgivning.

Søger primært små iværksætterprojekter og mellemstore virksomheder; ca. 1-40 medarbejdere som har brug for partner/rådgiver/investor

Lidt om mig; Jeg har Co-founded Musikhavnen tilbage i 2018 (bæredygtigt spillested for upcoming sangskrivere)

Partner og kundechef i PixelPanda.dk - (hjemmesider, logo)

Stifter af Dennis Vella Records; online musikdistribution, undervisning i guitar/sangskrivning, rådgivning i musikmarketing og management.

Til dagligt arbejder jeg i Valeur A/S som E-commerce Manager hvor jeg er kundeansvarlig for Sport24 og Gastromé (aarhusiansk Michelin-restaurant) og yder kundeservice for store danske brands som magasin, kop og kande, Allbuy, OK, Billund Airport og mange flere.

Jeg kan bidrage med:

Hjælp og rådgivning til kreative projekter eller andre projekter indenfor min cirkel af kompetencer - (også lån, investering og finansiering).

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Lån, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Medie underholdning, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind