Christian

Danmark

Investor + Sparring | Ekspertise i online marketing nationalt & globalt

0 kr. - 1.500.000 kr.

OBS: Jeg får rigtigt mange henvendelser herinde, og jeg vil gerne være ordentlig og svare alle der skriver. Jeg får desværre også mange "copy/paste beskeder" som ikke har læst min tekst, og derfor: læs gerne mine beskrivelser herinde nøje, og gør dig umage med at fortælle mig hvad det er jeg investerer i og ikke mindst hvorfor det er en god idé for både mig og dig. Så lover jeg dig at jeg også vil gøre mig umage for dig og din virksomhed! 🙂

Jeg interesserer mig for spændende virksomheder/projekter hvor jeg kan bidrage med både kapital men også min brede viden inden for online marketing & vækst af mange forskellige brancher.

Jeg er interesseret i en bred vifte af virksomhedstyper hvadenten der sælges produkter eller ydelser - vigtigst for mig er at der er kemi & match mellem os, og at man kan mærke god energi i virksomheden, men også synergi mellem mine kompetencer & din virksomhed. Vi skal tro på at kunne skabe større succes i fællesskab end hver for sig - på den måde er der det absolut bedste fundament til at bygge en stor og stabil virksomhed.

Jeg er som udgangspunkt ikke interesseret i at agere bank og udbyde lån mv. De cases jeg går ind i, er med henblik på anparter i virksomheden - ikke tilbagebetaling med afkast mv.

Jeg kan bidrage med:

Mit bidrag til en potentiel investeringscase vil være enten sweat equity, hvor du får mine kompetencer & hjælp, eller passiv eller aktiv kapital hvor jeg også kan bidrage med mine kompetencer og sparring. Mine styrker ligger helt klart i marketing & vækst, som jeg har hjulpet og rådgivet mere end 200 andre virksomheder over hele verden, med gennem de sidste 7-8 år.

Hvis du søger en investorprofil der kan sparke nogle døre ind for dig, har et stort og bredt netværk inden for erhverv og iværksætteri, som har ekspertise i online marketing & erfaring med vækst af virksomhed, så lad os se om der er et match og kemi mellem os.

Jeg er ejer af Marketer's Monday ApS hvor jeg gennem mange år har hjulpet virksomheder med vækst, gennem min ekspertise i Online marketing. Mere specifikt er jeg specialiseret i annoncering via. Google, herunder Search, Shopping, Display (banner) & YouTube.

Mine kunder består af en bred vifte af forskellige virksomheder, både små og store. F.eks. hjælper jeg en del servicevirksomheder & webshops, men også produktionsvirksomheder & andre mere komplekse typer forretninger. Jeg har stor erfaring med vækst af helt små virksomheder hvor vi starter fra 0,- men også med nogle af verdens største virksomheder i deres felt, som skal have hjælp til marketing. Mine kunder er etablerede over store dele af verden, herunder selvfølgelig Danmark, men også USA, Tyskland, Sverige, Norge, New Zealand & flere andre. Jeg har, som nævnt, både nystartede virksomheder og markedsledere som kunder.

Ud over "MM" er jeg også medejer af Nordic Ad Partner ApS som er et bureau hvor vi er 3 partnere. Vi opererer i samme marked som Marketer's Monday, men med en lidt anden tilgang og strategi med virksomheden.

Jeg har tidligere drevet ecommerce virksomhed inden for tekstilbranchen, som er blevet solgt til nye hænder for nogle år siden.

I mit privatliv er jeg vestjysk familiefar med fødderne plantet solidt i mulden på vores landsted. Her nydes livet i fredelige omgivelser i nærheden af "Danmarks Chicago" Esbjerg samt Varde, Oksbøl & Blåvand. Geografien skal ikke sætte begrænsninger for "det perfekte match". :-)

Jeg håber vi tales ved!

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind