Stefan

Danmark

Early-stage investor med fokus på Greentech, Medtech og Deeptech

0 kr. - 3.000.000 kr.

Black Capital Ventures søger investeringer i tekniske early-stage startups.

I Black Capital Ventures er vi altid på udkig efter founders med unikke idéer, der kan bidrage til at gøre verden et bedre sted for os alle. Vores investeringsstrategi bygger på at løfte den øgende ældrebyrde gennem MedTech-løsninger, supportere det grønne skifte via teknologi og bygge forretningsdygtige implementeringer af deeptech-løsninger.

Vi søger startups der har investeret deres tid og deres sjæl i deres projekt. Vores filosofi er at fylde de huller du mangler, uanset om det er økonomi, kompetencer eller sparring. Vi er på udkig efter startups der enten er på ide-stadiet eller har taget de første spadestik mod en fungerende MVP. Vi forventer ikke at du har omsætning eller kunder, men vi forventer et stærkt fundament for produktet/løsningen, som er dokumenteret og præsentabelt og viser et betydeligt markedspotentiale.

Vi går altid ind med hånden på kogepladen og hjælper dig med at bygge fremtidens virksomheder, gerne med fokus på at innovere, ændre og udfordre status quo. Vi stiller hele vores virksomhed til rådighed for vores investeringer og bidrager både med hands-on udviklere, økonomi og forretningsudvikling. Vi hjælper dig med at kommercialisere din idé og sørger for at være din nære samarbejdspartner hele vejen hen til målstregen.

Er du i tvivl om din startup passer ind? Så søger vi
- Startup med ingen eller lille omsætning
- En dokumenteret og valideret idé
- Endnu ikke på markedet med en færdig løsning

Er du stadig interesseret? Så tjek en af vores mange startup-guides på https://blackcapitalventures.com eller ræk ud til os så vi kan høre mere om dit projekt.

Jeg kan bidrage med:

Vi bidrager med præcis det du har brug for. Vi stiller hele vores team til rådighed for dig som startup, uanset om du mangler bogholdere, juridisk rådgivning eller tung teknisk udviklingskraft. Vi bidrager med tunge tekniske kompetencer og dyb indsigt i startup miljøet og hjælper dig med at rejse din næste funding-runde.

Vi kan bl.a. hjælpe din startup med:
- Udvikling af MVP og fra MVP til V2.0
- Design, UI og UX inkl. Design audits
- Økonomisk sparring, rådgivning og bogføring
- Kommercielle kompetencer og forretningsudvikling
- Advisory, sparring og inklusion i vores eksklusive founders network
- Tunge tekniske kompetencer, kode reviews og QA-assistance

Vi udformer, i samarbejde med dig og dit team, en samarbejdsmodel der passer for alle parter og sørger for at du som founder bibeholder størstedelen af din virksomhed - for os er det vigtigt at founders tager ansvar for udviklingen.

Derudover tilbyder vi alle startups i vores portefølje adgang til vores ekstensive partnernetværk, som bl.a. dækker over fordele for mere end DKK 100.000 til både Notion.so, AWS, GCP, Azure, Mixpanel, Taylor.so og meget meget mere.

Mener du at vi kan hjælpe din startup med at vokse, så ræk ud til os og start en dialog omkring hvordan vi kan hjælpe dit startup.

Hvis ikke? Så tag et kig på nogle af vores mange startup guides, herunder bl.a.
- At starte et startup: https://blackcapitalventures.com/launching-a-successful-startup/
- Fra 0-1000: https://blackcapitalventures.com/from-zero-to-thousand/

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Lån, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind