Investering, partnerskab og formidling af aktieandele

0 kr. - 500.000 kr.

Lund Equity Group søger medinvestorer til investering i drift af ejendomme (fra mindst 100.000 kr) i et "eksotisk" marked inden for EU med udsigt til høj vækst og fordelagtige vilkår for finansiering.

Der er allerede realiseret et meget flot afkast på et "søster-projekt", og Lund Equity Group, som er et dansk investeringsselskab, går nu aktivt ind i flere lignende projekter, som drives af kompetente og erfarne folk.

Idéen med dette opslag er bl.a. at gøre det muligt for private investorer at komme med i projekter, som egentlig er forbeholdt professionelle (hvor der skal investeres min. 750.000 kr)
Der arbejdes i øjeblikket især på to projekter - et dansk og et udenlandsk - inden for ejendomsudvikling og -drift, begge med 50-75% forventes afkast inden for 2-3 år. 📈

Kan også kontaktes på [email protected]

Jeg kan bidrage med:

Jeg kan bidrage med en tværfaglig viden inden for flere områder, men er uddannet med en kandidatgrad i Audio Design. Min interesse for investering er blevet så stor at jeg har valgt at starte egen virksomhed, og min plan er at skabe en stor, diversifiseret portefølje af aktier, anparter og alternative investeringer. Har også lån til ejendomme osv.

Læs mere på Instagram "Lund Equity Group"

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Lån, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind