Anonym

Søborg, Danmark

Bilforretning tilbyder forrentning af kommissionsbiler

Vi søger til

Indkøb af flere biler. Vores varelager består hovedsageligt af Mercedes-Benz og BMW fra 2011 til 2016 med lavt kilometertal - det er som oftes disse biler vi selv indkøber og har lettest ved at sælge hurtigt. Derudover beholder vi de gode indbytningsbiler og sælger dem sideløbende med lavere avancer. Indkøbspriserne spænder typisk fra 150.000 DKK til 300.000 DKK inkl. moms og afgift.

Det er en god investering fordi

Forrentning af biler med 3% af indkøbsprisen pr. salg.
Et eksempel:
Vi finder en bil hos en dansk leverandør. Vi forhandler pris og sender dig en notits om, at vi har fundet en ny bil. Leverandøren sender en faktura til din virksomhed. Vi får bragt bilen hjem til vores forretning, klargør den kosmetisk samt mekanisk, hvorefter bilen annonceres til salg.
Du modtager endnu en notits, når bilen er solgt. Din virksomhed sender os en faktura og tillægger 3% . Forløbet er afsluttet, og vi vil starte søgningen efter en ny bil til dit varelager.

Her er virksomheden i dag

Vi har drevet bilforretning på adressen i Nordsjælland siden 2011. Nuværende setup siden 2016 - med 2 ejere, hvoraf den ene part er bilforhandler og den anden part er investor/rådgiver. Vi har en ekstern investor (som udelukkende har benyttet sig af overstående forrentningsmodel i 3 år), som nu ønsker, at blive medejer af forretningen og deltage aktivt i dele af driften.

Har omsætning
Jeg søger:
Investering
Lån
Status:
Har omsætning
Jeg skal bruge:
1.500.000 kr.
Ansatte:
1
Stiftet:
2016
Jeg er i følgende branche(r):
Handel service

Se også disse relaterede kapital annoncer